Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du feilsøker datamaskinen hodetelefoner

Postet av : Magnus Ekblad

Hvis sett med datamaskinen hodetelefoner er ikke lenger sender ut lyd på riktig måte, eller i det hele tatt, kan problemet ligge enten med en fysisk feil i hodetelefonene eller i et hardware eller software problem med datamaskinen du bruker. Det er mange forskjellige feilsøkingstrinnene du kan forsøke å finne problemet og finne ut om hodetelefonene må skiftes
en.
Slå på datamaskinen og deretter klikke på "Start"-knappen når operativsystemet er ferdig lasting. Naviger til Kontrollpanel-ikonet.
To.
Bla nedover gjennom listen over alternativer i Kontrollpanelet og klikk på ikonet til en datamaskin merket "Device Manager. " Klikk på plusstegnet plassert til venstre for oppføringen heter "Sound, Video, og spillkontrollere. "
Tre.
Dobbeltklikk på navnet på datamaskinens lydkort, som vil vises under lyden kontrolleren oppføringen. Finn "Status"-boksen og se om det står "Denne enheten fungerer som den skal. " Klikk på "Driver" øverst i vinduet hvis en annen melding vises i status-boksen.
fire.
Kontroller at datamaskinen har ikke sluttet å gjenkjenne lydkortet ved å deaktivere, og deretter aktivere det igjen. Klikk på "Deaktiver" knappen og vent noen minutter til på knappen endres til "Enable". Klikk igjen for å aktivere lydkortet. Klikk på "Aktiver" bare én gang hvis lydkortet var deaktivert til å begynne med.
Fem.
Klikk på "Update Driver" knappen og vent til den nye driveren for å fullføre nedlastingen. Plugg hodetelefonene til maskinen og forsøke å bruke dem igjen.
6.
Dobbeltklikk på volum knappen på oppgavelinjen nederst til høyre på skrivebordet. Dra glidebryteren oppover, og sørge for at det ikke er satt på bunnen nivå, noe som vil indikere at lyden er slått helt av.

7.

Sjekk på volumknappen på selve datamaskinen (hvis datamaskinen har en). Flytt kulen til høyre, og sørg for at det ikke var skrudd helt ned. Prøv å bruke hodetelefonene igjen.
8.
Finn på volumknappen på hodetelefonene, og sørg for at den ikke er skrudd helt ned. Kontroller USB eller PS /2 kabel som kobles til datamaskinen og sørge for at den er koblet riktig og godt.
9.
Koble hodetelefonene til en annen datamaskin, og se om de fortsatt gjør ikke fungerer, noe som vil indikere at hodetelefonene er defekt og må byttes.

Tips og advarsler


  • * Hvis hodetelefonene ikke vil fungere med bare en datamaskin som vil trolig bety at datamaskinens lydkort er enten ikke installert riktig, eller må byttes. * Hvis lyden kommer ut av hodetelefonene knitrer og kutter ut uansett hvilken maskin du kobler den til, må du bytte ut hodetelefonene.
    
    Copyright © 2011