Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

gratis PC rydde opp verktøy

Postet av : Camilla Näslund

Det systemverktøyprogrammer verktøyene som finnes på de fleste datamaskiner er ikke alltid nok til å holde maskinen i topp stand. Spyware, malware og leftover data fra forlatte nedlastinger og avinstallert programvaren vil bremse maskinen ned og lage programmer åpne og drive mer langsomt. Ved hjelp av ekstra opprydding verktøy for å fjerne overflødig søppel fra datamaskinen din vil ha den i gang som ny.

Defraggler

Defraggler vil defragmentere harddisken din, akkurat som den defragmenter som kommer installert på Windows. Forskjellen mellom de to er at Defraggler er lettere, tar opp lite plass, og utfører raskere enn Windows-versjonen. Det gir deg også mer kontroll, slik at du kan velge bare enkelte filer og mapper for å arbeide på. Du vil fortsatt ha muligheten til å defragmentere hele harddisken også.

Ncleaner

Ncleaner er et system optimizer som vil rense registeret filer og programmer og fjern leftover installere og loggfiler. Det vil også finpusse systemets innstillinger for å gi maksimal ytelse og administrere hvilke programmer som automatisk starter opp med maskinen. Programvaren er 875 kB og installeres i løpet av minutter. Instruksjoner er inkludert for å veilede deg gjennom hvert trinn.

AVG Free

AVG Free er et populært gratis virus og spyware skanner. Det fungerer med alle versjoner av Windows, og oppdateres regelmessig for å gi den beste beskyttelse. Det finnes også en betalt versjon som inkluderer en brannmur og anti-spam-beskyttelse, men gratis versjonen fungerer fint for de fleste PC-eiere. AGV free anbefales av PC Pro og Cnet. com. Det finnes også et forum på AVG nettsted som tilbyr hjelp med software problemer og virus infeksjoner.

Spybot Search Destroy

Spybot Search Destroy finner og fjerner spionprogrammer fra datamaskinen for å holde deg tryggere. Spionprogrammer er igjen på maskinen din ved nettsteder for å spore dine Internett-bruk og selge informasjon om deg til markedsføring selskaper. På toppen av invadere ditt privatliv, vil spyware treg maskinen og til tider vil selv endre hjemmesiden din eller installere verktøyet barer på nettleseren din uten din tillatelse. Mens Spybot er gratis, donasjoner er velkomne.

Ad Aware

Ad Aware er en annen populær gratis programvare produkt som fungerer ved å søke ut og fjerne malware fra maskinen. Dette beskytter deg mot å få passord eller annen kontoinformasjon stjålet og bidrar til å holde maskinen trojan gratis. Det beskytter deg også fra keyloggers og identitetstyver. Malware vil føre til at datamaskinen kjøre saktere, tar lengre tid å kjøre programmer og for å starte opp hvis det ikke fjernes.


Copyright © 2011