Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

java nedlasting problemer

Postet av : Jeanette Morales

Java er et programmeringsspråk som lar deg spille spill, se 3D-bilder, chatte med folk. Det er et gratis program som gjør nettet mer interaktiv ved at du kan utføre mange forskjellige funksjoner. Java generelt laster ned og installerer enkelt, men kan til tider kjøre inn nedlasting problemer. Det er viktig å forstå disse problemene slik at du kan løse dem lett

Du trenger:.
Datamaskin med USB port
. USB-kabel kompatibel med mobile enheter.
Mobile enhetsdrivere.

kompatibilitetsproblemer

Før du laster ned og installerer Java, er det viktig å sørge for at datamaskinen har rett systemkravene. For eksempel er Java best installert på en datamaskin som har minst 64 MB RAM. Den er tilgjengelig for flere operativsystemer som Windows, Linux og Solaris. Java er ikke tilgjengelig for Mac OS X-systemer. Java vil også fungerer best på en nettlesere som Mozilla Firefox og Internet Explorer. Forsøk å laste ned og installere Java på en datamaskin som mangler tilstrekkelig kravene vil trolig føre til en feil under nedlastingen.

Firewall

En brannmur er et sikkerhetsprogram som en Internett-filter installert på en datamaskin for å hindre nettverk inntrenging og fjerne ondsinnede filer som spyware og virus. Brannmurprogrammer kan også hindre Java i å laste ned og installere spesielt hvis innstillingene er høyere enn normalt. Hvis konfigurasjoner som ikke er i orden på brannmuren for programmet, kan du forvente at det vil blokkere Java får tilgang til nedlasting server for å fullføre nedlastingen og installasjonen.

Feilkoder

Mange forskjellige feilkoder dukker opp når du prøver å laste ned og installere Java. En 1500-koden feil vises vanligvis når en annen en annen installasjon er fremgang samtidig med Java-installasjonen. En 1722 feil dukker vanligvis ups når det er et problem med Windows Installer-pakken. Det er en InstallShield feilkode. Den 2755 og 1624 feilkoder vises når installasjonen har mislyktes fordi det er et problem med nettverkstilkoblingen eller spyware flytting verktøyet (f. eks teatimer. exe) forstyrrer installasjonen.

Browser Problemer

Feil leserinnstillinger og nettleser problemer vil også føre til problemer når du laster ned og installerer Java. ActiveX-applikasjoner for eksempel er komponenter som gjør en nettleser mer interaktiv. Når ActiveX-kontrollen er deaktivert på Alternativer for Internett-konsollen, kan Java ikke laste ned eller kjøre inn i nettleseren problemer hvis du klarer å installere den. En korrupt og utdatert nettleser kan også forårsake laste ned problemer, særlig hvis den mangler de nødvendige komponentene er nødvendig for å kjøre den versjonen av Java du laster ned.

Løsning

Senk brannmuren til standardinnstillingene for å minimalisere problemer med tilkoblingen når du laster ned Java. Sjekk din Internett-tilkobling hvis du laster ned plutselig stopper og du ser ofte "Web vise feil. "Dette kan bety det er et problem med nettverket eller maskinvaren. Aktiver ActiveX-komponenter i Internet konsoll og starte nettleseren. Prøv å laste ned og installere Java på nytt. Oppdater din nettleser når det er mulig, slik at den har de nødvendige komponenter for å kommunisere med ActiveX-komponenter.


Copyright © 2011