Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

antivirus deteksjon tester

Postet av : Jonathan Nyberg

Virus og ormer sprer seg raskt over Internett og andre nettverk. En datamaskin kan bli infisert ved å åpne en ondsinnet e-post, viser en websted eller klikke på en lenke. For å hindre smitte, bør du aldri åpne filer eller klikk koblinger festet til en ukjent e-post eller nedlasting fra en ukjent nettsted. Ulike antivirus deteksjon test metoder og verktøy kan oppdage og fjerne virus. Disse metodene oppdage infeksjoner raskt etter at de har skjedd, og indikerer den infiserte systemet komponentene.

Statisk Detection Test

Med denne metoden, er et virus oppdages ved å undersøke filer eller postene for fremveksten mønster av virus. Statisk deteksjon omfatter en rekke metoder som String Skanning metode, Generic Deteksjonsmetode og heuristisk analyse. String Skanning metode ser for sekvenser av strenger som er relatert til et bestemt virus, men ikke mulig å bli inkludert i andre programmer. Generisk Detection metoden bruker en felles streng å oppdage mange eller alle identifiserte varianter av en familie av virus, mens Heuristics Analyse er en ekspert-basert metode som bestemmer mottakelighet av et system om spesifikke risikoer ved å distribuere ulike beslutningsregler.

Dynamisk Detection Test

Denne metoden tester hvis et program er infisert ved å kjøre den og ser på sin virksomhet. Gjenkjenningsverktøy overvåker kjente aktiviteter virus som forsøker å infisere gjenkjenning. Den søkeverktøy overvåker også atferd inkludert prøver å skrive til boot sektorer og systemfiler. En atferd blocker er en påvisning program som overvåker et kjørende program atferd i sanntid, på jakt etter mistenkelig aktivitet. Når slik aktivitet er observert, kan blokkering stoppe mistenkelige driften fra å kjøre, avslutte programmet eller sende varsler til brukere.

AVG Detection og Scanning Tool

AVG er et mye brukt verktøy som hindrer deg smitte av virus og spyware. Du kan angi en tidsplan for å skanne hele datamaskinen for infeksjoner. Alternativene inkluderer automatisk healing infeksjoner, rapportering potensielle trusler, skanning for sporing av informasjonskapsler, bruke heuristisk og skanning system miljø. AVG kan automatisk finne oppdateringer, og dermed antivirusprogrammet alltid kan holde deg oppdatert.


Copyright © 2011