Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er kompatible trådløse rutere for xbox live?

Postet av : Jeanette Morales

Selv om de fleste trådløse rutere støtter Xbox Live, har bare velger rutere blitt offisielt bekreftet å være fullt kompatibel med Xbox Live. Disse rutere inkluderer Xbox Live-logoen på emballasjen og instruksjoner spesifikt for hvordan du best kan optimalisere forbindelsen og ruteren for Xbox Live.

D-Link DI-524

Den D-Link DI-524 trådløse ruteren er stand til trådløst overføre data med hastigheter opptil 54 Mbps (megabit per sekund) i to. 4 frekvens. Den høye overføringshastigheten gjør det ideelt for nedlasting av store filer over Xbox Live og opprettholde minimal lag under multiplayer spill. DI-524 har en innebygd brannmur, MAC-filtrering, URL blokkering og andre funksjoner som er utviklet for å øke sikkerheten for den trådløse nettverket. Hvis du bruker en mer sofistikert hjemmenettverk, kan du tilpasse DI-524 til bare å tillate tilgang til din Xbox.

Netgear WGU624

Det Netgear WGU624 kan kringkaste to forskjellige trådløse nettverk samtidig med hastigheter opp til 108 Mbps. Mens Xbox kan koble til enten 802. 11g eller 802. 11b, er 802. 11b-nettverk mer egnet til å håndtere de mer krevende tilkobling kreves for å opprettholde en hyggelig Xbox Live-opplevelsen. Den innebygde Extended Range teknologi utvider rekkevidden av enten nett, noe som gjør det til et ideelt router hvis du har vegger, gulv og andre hindringer fra undersiden av ruteren til din Xbox.

Linksys WRT54G

The Linksys WRT54G kan fungere som en standard trådløs ruter og overfører Internett signal til Xbox, eller som et trådløst aksesspunkt for Xbox og koble den til en pre-eksisterende Internett-tilkobling. På grunn av sin alder, er Linksys WRT54G billig, men tilbyr de fleste sikkerhetsoppdateringer som blir tilgjengelig på nyere Linksys rutere takk til gratis firmware-oppdateringer. Installasjonsplaten tilbyr en automatisk konfigurasjon modus hvis du bare ønsker å få koblet til Xbox din raskt, eller mer i dybden alternativer hvis du liker å tinker med nettverkssikkerhet og andre alternativer som er relevante for trådløse nettverk.


Copyright © 2011