Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å laste enhetsdrivere for Pantech um150

Postet av : Stefan Svensson

Hver hardware enhet som brukes av en Windows-basert bærbar PC krever et sett med filer som kalles drivere. En driver er et stykke programvare som gjør at maskinvareenhet å kommunisere med de andre komponentene i datamaskinen. The Pantech UM150 modemet trenger oppdaterte drivere til riktig tillate trådløs Internett-tilgang. Enheten virker ved å plugge den inn i en av bærbare datamaskiner rektangulært formet Universal Serial Bus er vanligvis kalles en USB-port. Enheten manager-verktøyet, tilgjengelig på alle bærbare datamaskiner som kjører Windows 7, gir lett tilgang til oppdatert enhetsdriver installasjon.
en.
Klikk "Start" knappen som finnes på Windows-skrivebordet og velg deretter "Control Panel". Kontrollpanelet åpnes.
To.
Klikk på "System og Sikkerhet" i kontrollpanelet vinduet etterfulgt av "Device Manager. " Enheten manager verktøyet åpnes. Enheten manager vinduet viser en liste over all maskinvare installert på laptop sortert i grupper etter hvilken funksjon enheten serverer.
tre.
Åpne "Universal Serial Bus Controllers" alternativet med ett klikk og høyreklikk på navnet på Pantech UM150 modem i listen. I menyen som vises velger du "Oppdater driverprogramvare" for å starte Windows-driveren oppdateringsveiviseren.
Fire.
Klikk "Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare" i driveren oppdateringsveiviseren. Windows søker på Internett og den bærbare datamaskinens harddisk for de mest oppdaterte driveren tilgjengelig for USB-modemet enheten. Når driveren er funnet Windows installerer den automatisk. Lukk driveroppdatering veiviseren for å gå tilbake til normal bruk av datamaskinen.


Copyright © 2011