Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du fjerner viruset noytcyr.exe

Postet av : Valon Istrefi

Den Noytcyr kjørbare filen er en bakdør trojan virus som integrerer seg selv i Windows System32-mappen. Denne typen virus fungerer som spyware og malware og kan ha forkledd seg som en annen Windows System32 fil, forårsaker hele systemet feil og tilbakeslag. Å registrere riktig prosessen, må du avslutte prosessen og slette trojan i Windows sikkermodus. Den sikreste måten å fjerne eventuelle virus bruker anti-virus programvare. Hvis det mislykkes å gjøre jobben, må du fjerne trojan manuelt.

Terminate Noytcyr. exe Process


en.
Start Windows, og trykk deretter på "F8" knappen flere ganger. Trykk på "Down" pilen på tastaturet og trykk "Enter" på "Boot Windows i sikkermodus" alternativet. Klikk "Start" og deretter "Control Panel" linken.
To.
Type "Task Manager" i søkefeltet (øverst i høyre hjørne av vinduet) og klikk "Vis kjører prosesser med Task Manager" under System-delen. The Task Manager verktøyet vises på skjermen.
Tre.
Klikk på "Prosesser"-fanen og deretter "Noytcyr. exe. " Klikk på "End Process"-knappen for å avslutte den løpende prosessen.

Slette Noytcyr. exe


en.
Start Windows, og trykk deretter på "F8" knappen flere ganger. Trykk på "Down" pilen på tastaturet og trykk "Enter" på "Boot Windows i sikkermodus" alternativet. Klikk "Start" og i Windows søkefeltet type "Noytcyr. exe".
To.
Høyreklikk den kjørbare filen og klikk "Åpne filplassering. "Høyreklikk på filen og velg deretter" Slett "fra menyen.
Tre.
Dobbeltklikk på Recycle Bin fra Windows-skrivebordet og deretter klikke på" Tøm Recycle Bin "knappen.

Tips og advarsler


  • En alternativ metode for tilgang til Windows Task Manager er å trykke" Ctrl "," Alt "og" Delete "samtidig .
  • Bruk alltid virusbeskyttelse for å minimere sjansen for spyware og virus ødelegge systemet ditt.
    
    Copyright © 2011