Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du løser QuickBooks installere feil

Postet av : Jeanette Morales

QuickBooks er en personlig økonomistyring programvare. Med QuickBooks, kan du spore dine utgifter, skriver salg kvitteringer, utarbeide fakturaer og mye mer. Fra tid til annen, kan du møte post-installasjonsproblemer med QuickBooks. Når du klikker på QuickBooks menykommandoen, kan det ikke åpnes på riktig måte, hvis det i det hele tatt. Før du forsøker å installere QuickBooks, kan det være lurt å prøve noen prosedyrer for å feilsøke problemet
en.
Bruk snarveier til å åpne QuickBooks programvare. Klikk på "Start"-knappen, og klikk på "Alle programmer". Klikk "QuickBooks"-mappen. Høyreklikk menyen kommandoen for QuickBooks, trykker du på "Ctrl" (Control)-tasten og velg "Open".
To.
Trykk og hold "Ctrl", "Alt" og " Slett "tastene for å åpne" Task Manager ". Velg fanen som sier "prosesser. " Klikk "QBW32. exe" og velg "Avslutt prosess. " Launch QuickBooks.
Tre.
Konfigurer brannmuren for QuickBooks. Klikk på "Start"-knappen og velg "Kontrollpanel. "Dobbeltklikk" Windows-brannmur. "Klikk deretter på fanen som sier" Unntak. "Se under listen over programmer for å finne oppføringen for" QuickBooks. "Sett en hake ved siden av den. Klikk" OK. "Prøv å lanseringen QuickBooks. Hvis dette ikke løser problemet, går du til neste trinn.
fire.
Sett QuickBooks fra CD-ROM. Noen ganger kan en enkel installere feilsøke installasjonsproblemer med QuickBooks.


Copyright © 2011