Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du tilbakestiller et passord for harddisk dell 6000 service tag gb71

Postet av : Stefan Svensson

BIOS menyen installert på din Dell Inspiron 6000 laptop har flere ekstra sikkerhetsfunksjoner utover standard Windows-brukernavn og passord. En av disse ekstra funksjonene er en bruker harddisk passord som må tastes inn korrekt før den bærbare vil laste operativsystemet. Det kan komme en tid når du trenger å tilbakestille eller ta ut harddisken passordet, noe som gjøres via BIOS menyen
en.
Trykk og hold på Inspiron 6000 er strømknappen i fem sekunder for å slå av den bærbare helt. Trykk på power knappen igjen for å starte den bærbare datamaskinen er oppstart prosedyren.
To.
Hit tastaturet er "F2"-tasten så snart blå, Dell produsent logoen vises på LCD-skjermen under den boot-prosessen. Start laptop igjen hvis du går glipp av vindu av muligheter til å treffe "F2" før Dell-logoen forsvinner og harddiskpassord meldingen vises.
Tre.
Skriv inn laptop's BIOS passordet, hvis du bruker én, og trykk "Enter. "Bla over til overskriften heter" Sikkerhet "med høyre piltast.
Fire.
Hit pil ned for å bla ned til valget merket" Change User Password. "Press" Enter "for å få frem eksisterende bruker passord skjermen.
fem.
Skriv gjeldende bruker harddisken passord i tekstfeltet og trykk" Enter "for å få tilgang til neste vindu for å velge en ny passord. Trykk "Enter" samtidig la feltet stå tomt for å fjerne passordet, eller skriv et nytt passord og trykk "Enter" for å velge et nytt passord i stedet.
6.
Rull tilbake til "Security" overskriften og bruke høyre piltast for å markere "Exit" alternativet. Naviger ned til "Lagre endringer og Exit" og trykk "Enter" to ganger for å starte Inspiron bærbare.

Tips og advarsler


  • Det er ikke mulig for en brukeren å manuelt tilbakestille harddisken passordet uten å ha det gjeldende passord. Ring Dells kundestøtte direkte for hjelp til å fjerne harddisken låsen hvis du har glemt passordet.
    
    Copyright © 2011