Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan komme raskere buffering

Postet av : Annika Hultén

Bufring er prosessen som video og audio data streames via Internett er "lastet" inn på maskinen til å gi en jevn spillopplevelse. Når buffering er for treg, vil video eller lyd data fryse hvert få sekunder slik at datamaskinen og data kan synkronisere. Påskynde prosessen med bufring vil kreve at du fart på Internett-tilkoblingen som de to går hånd i hånd. En rekke faktorer kan være å holde deg fra rask buffering og rask Internett-hastigheter
en.
Oppgrader din Internett-hastighet. Hvis det er mulig og innenfor budsjettet, er den raskeste løsningen til raskere bufring å øke hastigheten du får fra Internett-leverandøren. Hvis du er på dial-up, se på kabel eller DSL. Hvis du allerede er kabel-eller DSL-bruker, kan du kontakte Internett-leverandøren om å flytte inn i en raskere tier.
To.
Scan datamaskinen for virus, malware og spyware. Disse programmene er ofte utformet med den hensikt å bremse din Internett-hastigheter ned.
tre.
Lukk alle unødvendige programmer og faner. Hvis du har flere faner i din nettleser åpne, kan du bli bremse ned forbindelsen på grunn av ekstra data belastning. Likeledes kan noen unødvendige programmer også bremse ned forbindelsen, særlig hvis disse er fildelingsprogrammer.
Fire.
Unngå rushtiden enten på nettsiden eller på nettverket. Jo flere brukere som navigerer til en nettside i løpet av sin topp tid-som regel på slutten av dagen når de fleste brukere er hjemme fra jobb og skole-det tregere tilkoblingen og bufring vil bli. Likeledes vil flere brukere som er på ditt personlige nettverk hjemme eller på jobben bli en belastning på nettverket hastigheten likeså.
Fem.
Deaktiver alle Internet browser add-ons. Disse kan føre til konflikter med video eller lyd programmer finnes på Internett.
Seks.
Slett historie og midlertidige Internett-filer. Datamaskinen lager en liste over alle nettsider du besøker, og for ivrige nettlesere, kan denne posten bli ganske lang. Slett disse filene ved å navigere til nettleserens "Valg"-menyen og finne alternativer for å slette midlertidige filer eller historie.
7.
Oppgrader din nettleser. Naviger til nettsiden til nettleseren din og laste ned den nyeste versjonen.


Copyright © 2011