Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å beholde Windows Outlook maksimert

Postet av : Camilla Näslund

Microsoft Outlook kan brukerne administrere e-post, kalendere, kontakter, og selv ta notater eller holde en journal. Med så mange bruker, er det fordelaktig å ha Outlook kjøre i et maksimert vindu som det gir enkel oversikt over alle pågående arbeid. Som standard starter på størrelse med et Windows-program i samme størrelse det var i når den sist ble lukket, med unntak av et maksimert vindu. En rask innstillinger endring kan tvinge Outlook til å starte opp og bo i et maksimert vindu størrelse
en.
Opprett en Outlook snarvei på skrivebordet hvis du ikke allerede har en. Hvis du vil opprette en snarvei, høyreklikker du på Outlook-ikonet fra "Start"-menyen, blar over "Sendt til", og klikk på "Skrivebord (lag snarvei). " En snarvei skal automatisk vises på skrivebordet.
To.
Høyreklikk på snarvei ikonet og velg "Properties". Klikk på "Shortcut"-kategorien i Egenskaper-vinduet.
Tre.
Klikk på "Run" drop-down menyen og velg "Maksimert. "Dette tvinger Outlook til å starte maksimert hver gang det er åpnet fra hurtigmenyen.
Fire.
Klikk" OK "for å bekrefte innstillingene.
Fem.

Åpne Outlook fra snarveien hver gang du må bruke den. Med mindre du endrer innstillingene, bør det automatisk kjøres i et maksimert vindu.


Copyright © 2011