Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å starte opp fra en cd-funksjon

Postet av : P-O Lennartsson

Du kan være i en uheldig situasjon som ikke tillater operativsystemet å bare starte maskinen som normalt. I dette tilfellet, må du starte fra en CD for å kjøre noen recovery verktøy. Likevel, kan du ikke bare presse CDen i stasjonen og start datamaskinen. Du må endre BIOS-innstillingene for å tillate en CD boot. Heldigvis, din prosessen for å endre BIOS-innstillingene skulle utgjøre noen utfordring for selv en enkel datamaskin bruker
en.
Start maskinen på nytt. Trykk gjentatte ganger "F2" til å skrive inn BIOS-innstillingene. Hvis dette mislykkes, reboot og prøv å gjentatte ganger trykke "F1. " De fleste systemene har "F2" som standard, men likevel, må du kanskje prøve alternative knapper. Hvis maskinen din heter "Press X" for å angi innstillinger, trykker du på "X"
to.
Gå til "Boot options" eller "BIOS alternativer. " Trykk på piltastene på tastaturet for å flytte markøren og velge "Boot fra CD. "
Tre.
Trykk "Avslutt". Trykk "Yes" for å lagre denne innstillingen. Sett i boot CD og start datamaskinen på nytt. Du vil nå starte opp fra denne CD.


Copyright © 2011