Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du feilsøker trådløst i vinduer

Postet av : Magnus Ekblad

Hvis du prøver å koble til Internett trådløst, kan du støte på noen problemer midlertidig med tilkoblingen, slik at den slutter å virke eller sakte ned. Mesteparten av tiden, vil enkle, raske løsninger får den trådløse tilkoblingen i gang igjen i løpet av minutter. Du vanligvis kan fikse den trådløse tilkoblingen direkte fra bruker datamaskinen, eller ved å arbeide med ruteren og modemet hardware

På Router


en.
Koble fra og koble strømledningen fra den trådløse ruteren og sett den tilbake i etter noen sekunder. Dette vil hjelpe tilbakestille ruteren, noen ganger løse tilkoblingsproblemer.
To.
Bruk en binders eller en annen type pin å holde inne den trådløse ruteren reset-knapp, vanligvis nedsunket i ruteren's sider . Se den trådløse ruteren brukerhåndboken for å finne reset knappen.
Tre.
Bekreft din viktigste Ethernet-kabel fra ruteren din til din viktigste datamaskinen er koblet til og satt riktig, for uten den viktigste forbindelsen , vil den trådløse internett ikke kontakt.

På datamaskinen


en.
Kontroller for å kontrollere om datamaskinen har et trådløst nettverk bryter på den. Du må kanskje manuelt bytte denne til "på" for å begynne å motta trådløse signaler.
To.
Klikk "Start"> "Control Panel"> "Network and Sharing Center" og Velg "diagnostisere og reparer" fra ruten til venstre i vinduet. Dette vil bidra til Windows automatisk oppdage og forsøke å løse eventuelle problemer du har med din Internett-tilkoblingen.
Tre.
Klikk "Start"> "Control Panel"> "Nettverks-og delingssenter Center "og velg" Administrer Nettverkstilkoblinger "fra ruten til venstre i vinduet. Din Internett-tilkoblinger vises:. . ". Deaktiver" en lokal tilkobling og trådløs tilkobling
4
Høyreklikk på "Wireless Network Connection" og velg La trådløs nettverkstilkobling til fullt deaktivere seg selv for et par minutter. Det vil ikke lenger være tilgjengelig. Nå høyreklikker du på "Wireless Network Connection" og velg "Aktiver" for å aktivere den trådløse tilkoblingen. Dette vil forsøke å koble til Internett og kan løse tilkoblingsproblemer samt hastighet problemer.


Copyright © 2011