Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du pakker logitech drivere uten en børverdi

Postet av : Annika Hultén

Hver maskinvareenhet installeres på en datamaskin trenger en rekke filer, som kalles drivere, for å kunne fungere korrekt. En driver er et sett av spesifikke filer som gjør at enheten, for eksempel mus eller tastatur, til å samhandle med de andre komponentene i PC. Det SetPoint program laget av Logitech er en alt-i-ett driver tilgang verktøyet, men hvis du ikke har det eller ønsker å ikke bruke det, Enhetsbehandling-verktøyet i Windows 7 gir tilgang til driveren informasjon. Logitech tastatur eller mus drivere kan være raskt ut og støttet opp til en bærbar lagringsenhet.
en
Klikk på "Start"-knappen i nedre venstre. . hjørne av Window 7 desktop. Skriv "Device Manager" i søkeboksen som vises, og trykk "Enter"-tasten. Enheten manager Verktøyet åpnes. Inne i enheten krybben er en liste over alle maskinvareenheter som er installert på datamaskinen arrangert i grupper etter type.
To.
Klikk gruppen som inneholder enheten som du ønsker å pakke ut en driver . "Tastatur" inneholder informasjon vedrørende Logitech tastatur sjåførene mens "Mus og andre pekeenheter" inkluderer Logitech-mus driveren alternativer. Dobbeltklikk på navnet på Logitech-enhet som vises i den utvidede listen. En enhet egenskaper vindu åpnes.
Tre.
Klikk på "Driver" kategorien ligger i enheten egenskaper vinduet, og trykk deretter "Driver Details"-knappen. Navnet på hver driver filen er vist samt plassering på datamaskinens harddisk, der det er lagret. Skriv ned plasseringen og navnet på hver driver fil.
Fire.
Sett inn en bærbar lagringsenhet, for eksempel en overskrivbar DVD eller flash-stasjon, inn i datamaskinen. Åpne lagringsenhet på PC. Finn hver sjåfør fil på datamaskinen, og deretter dra og slipp hver på bærbar lagringsenhet. Dette vil lage en sikkerhetskopi av alle Logitech enhetsdrivere.


Copyright © 2011