Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

tilpasninger for å gjøre en datamaskin kjører raskere

Postet av : Valon Istrefi

Gjør enkle tilpasninger på datamaskinen for å holde den operasjonelle jevnt og effektivt. . Med noen få endringer, kan du også løfte datamaskinens effektivitet og personvern på nettet ved å beskytte den mot skadelige virus som rane datamaskinen av sin hurtighet.

Bruk Diskopprydding

Frigjør diskplass på datamaskinen, og forbedre effektiviteten ved hjelp av datamaskinens Diskopprydding-verktøyet. Diskopprydding kan du trygt slette unødvendige filer fra harddisken din. Launch Diskopprydding ved å navigere til "Start"-menyen, velge "Alle programmer" og deretter klikke "Tilbehør", "System Tools" og "Diskopprydding. " I dialogboksen Diskopprydding, blar gjennom "Filer som skal slettes"-liste, unchecking eventuelle filer som du ikke vil slette, mens merke av i boksene for filene du vil slette. Klikk på "OK"-knappen, og deretter "Ja" når du blir spurt om du vil slette de angitte filene.

Bruk Disk Defragmenter

Running Disk Defragmenter med jevne månedlige intervaller og etter at en stor mengde filer til maskinen hjelper fart på datamaskinen. Fragmenterte filer føre til at datamaskinen til å søke og sette sammen en fil når den åpnes, skaper en lengre responstid. Å kjøre Disk Defragmenter, gå til "Start"-menyen og velg "Alle programmer," "Tilbehør", "System Tools" og "Disk Defragmenter. " I "Disk Defragmenter" dialog, klikker du "Konfigurer tidsplanen" endre tiden eller frekvensen der du vil at datamaskinen automatisk skal kjøre Disk Defragmenter. Klikk på "Analyze disk", som vil informere deg om du trenger å defragmentere analyserte stasjonene. Klikk på "Defragmenter disk" for å defragmentere valgte stasjoner.

Fjern Spyware

Last ned en spesialisert spyware renere og kjøre en scan som sjekker datamaskinen din for eventuelle installert spyware som er bremse ned maskinen mens den samler inn personlig informasjon og informasjon om din online vaner. Speed opp datamaskinen ved å bli kvitt din datamaskin av noe spyware.

Reparer Disk Feil

Running datamaskinens Feilkontroll verktøyet lar ukentlig du sjekke integriteten av filer lagret på harddisken for noen dårlige sektorer som tregere datamaskinens ytelse. Ved ofte kjører Feilkontroll verktøyet, kan du forhindre tap av data forlagt filer eller mapper.For å sjekke disker, klikker du på "Start" og deretter velg "Min datamaskin". Høyreklikk på den spesifikke harddisken du vil kontrollere, skanne ned og klikk "Egenskaper". I dialogboksen, klikker du "Tools" og under "Feilsøking" klikker "Søk nå. " Klikk "Start" nederst i den nye dialogboksen for å bare kjøre Feilkontroll i skrivebeskyttet modus. Eller, under "Alternativer for diskkontroll," merk av for "automatisk fikse feil i filsystem" for å reparere feil med scanning for dårlige sektorer, eller, sjekk boksen ved siden av "Søk etter og forsøk å reparere skadede sektorer" for å finne skadede sektorer og gjenopprette lesbare data, i tillegg til å reparere feil. Klikk "Start" når du er ferdig med å velge.


Copyright © 2011