Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hp pavilion dv6000 vil ikke disply på lcd

Postet av : Jan-Olof Stoor

Eventuelle rekke spørsmål kan påvirke en HP Pavilion dv6000 er display som resulterer i en LCD-fiasko. Feil skjermen lysstyrke, inverter kabel problemer eller en LCD-kabel feil kan føre vise feil på HP Pavilion dv6000. Heldigvis kan du håndtere reparasjoner for alle disse mulige problemer selv om du mangler erfaring med HP Pavilion dv6000 reparasjon. Det eneste verktøyet du trenger for disse prosedyrene på HP Pavilion dv6000 er en Phillips skrutrekker
en.
Sjekk strømkabelen på HP Pavilion dv6000 og sikre det har ikke blitt koblet fra datamaskinen.
to.

Se over lysstyrken for HP Pavilion dv6000. Hvis disse lysstyrke uhell har blitt skrudd helt ned, vil LCD-skjermen vises helt mørkt, og vil synes å være brutt. Sjekk dedikerte lysstyrken tastene på den øverste raden på tastaturet og sørge for at innstillingene ble ikke slått helt ned.
Tre.
Sjekk HP Pavilion dv6000 display for bakgrunnsbelysning svikt. Ta ut batteriet som en sikkerhetsforanstaltning ved å vippe over datamaskinen og skyve batteriet utløsermekanismen over til pop ut batteriet.
Fire.
Fjern skruene langs ringen, som er omkretsen rundt HP Pavilion dv6000-skjermen. Disse skruene vil bli dekket med plast seler, så pop de av med fingrene og fjern skruene med en Phillips skrutrekker.
Fem.
Start på det ene hjørnet og sakte fjerne bezel, sette den til side.
6.
Finn den svarte omformeren kabelen på bunnen av HP Pavilion dv6000 display. Den går inn og kobles til en stikkontakt på omformeren styret, som sitter under omformeren kabelen. Trekk opp på kanten av kontakten forsiktig for å sette inn omformeren kabelen hvis den har blitt koblet fra stikkontakten. En frakoblet eller løs vekselretter kabelen vil føre overvåke bakgrunnsbelysning svikt, noe som vil skape en situasjon hvor skjermen er helt mørk.
7.
Fjern metal brakettene på hver side av skjermen ved hjelp av Phillips skrutrekker. Det vil være et par skruer i hver brakett.
8.
Trekk tilbake HP Pavilion dv6000 vise litt fra baksiden av den bærbare datamaskinen til å avsløre hvor LCD-kabelen går fra baksiden av skjermen ned til en tilkobling socket. Hvis den er løs fra denne kontakten dette problemet må utbedres. Trekk opp på den ene siden av kontakten for å sette inn LCD-kabelen, og trykk deretter ned for å låse kontakten ned igjen.

Previous:hvordan å reparere en hk zv5000
Next:nothing
Anbefalte artikler

Copyright © 2011