Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

grunner til å erstatte en skriver trommel

Postet av : Annika Hultén

En skriver trommel er en viktig del av en laserskriver som kan påvirke utskriftskvaliteten når det må skiftes. Det er flere indikatorer på at en skriver trommelen må skiftes, og du bør rådføre deg med brukerveiledningen for riktig utskiftingen

Identification

I følge SmartComputing. com, en side som skrives delvis uklare kunne tyde på at den optiske trommelen er skadet og må byttes.

Typer

Ifølge Printerrepairguy. com, kan utseendet på uønskede svarte flekker på en side betyr at en tromme er defekt. Dette gjelder på skrivere som har trommelen innebygd i tonerkassetten og skrivere som har egne trommer.

Hensyn

Printerrepairguy. com indikerer at mange fargelaserskrivere vil vise en advarsel på sine LCD-display som vil indikere at det er på tide å bytte trommelenheten.

Effekter

I følge Neximaging. com, bilder som skrives ut riktig, men kommer ut lettere enn vanlig kan tyde på at trommelen må skiftes.

Forebygging /løsning

I følge Printerrepairguy. com, installere et nytt vedlikeholdssett ved behov vil bidra til å øke levetiden på skriveren og effektiviteten av skriveren trommelen.


Copyright © 2011