Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å feilsøke dell skriveren

Postet av : Stefan Svensson

Dell, Inc. , er en datamaskin og elektronikk produsenten er kjent for sine rimelige PCer og skrivere. Eie et hjem skriveren gjør skaper, designe og publisere eget arbeid enkelt. Men en Dell-skriver til oppleve feil og problemer. Lær hvordan du feilsøker en Dell-skriver for å fikse din Dell-skriver og gjenopprette produktiviteten
en
<. br> Sjekk at Dell skriveren er koblet til en pålitelig strømkilde. Feil hjem ledningsnett eller en løs kabel kan føre til at Dell skriveren til å stenge, forårsaker noe av Dell-skriveren problemer.
to.
Kontroller at Dell skriveren er koblet ordentlig inn i datamaskinen. Noen ganger kan skriverkabelen være koblet fra når du beveger deg eller bruke PCen. Dette kan resultere i skriveren feil når Dell skriveren prøver å sende data om skriveren til datamaskinen, og vice versa. Jiggle skriverkabelen forsiktig for å sjekke at den er koblet i ordentlig.
Tre.
Start datamaskinen ved å klikke på Start-menyen i nedre venstre hjørne av skjermen og velge " Start på nytt "fra pop-up menyen. Interne programvare konflikter og feil kan noen ganger forhindre at Dell skriveren fra å fullføre utskriftsjobben vellykket. Starte datamaskinen på nytt tømmer systembufferen og kan bidra til å løse disse problemene når du feilsøker Dell skriveren.
Fire.
Slå av Dell skriveren ved å trykke på Power-knappen. Slå Dell skriveren på igjen mens du samtidig holder nede pil opp og pil ned-tasten, plassert på frontpanelet på skriveren. Dette initierer Dell skriveren er "Customer Mode"-menyen på skriverens foran skjermen.
fem.
Test Dell skriveren utskriftskvaliteten ved å trykke på piltasten for å velge hver av skriverens typer blekk (f. eks cyan), og trykke på returtasten for å starte en testutskrift. Dette kan hjelpe å feilsøke om du har et problem med Dell-skriver tilknytning til datamaskinen eller et hardware problem. Hvis Dell skriveren er i stand til å generere en testutskrift vellykket, ikke problemet ligger hos skriverens selve trykkingen mekanismer.
6.
Fjern Dell skriverens NVRAM cache til å feilsøke Dell skriveren. Trykk på Meny på frontpanelet og velg Konfigurer. Bruk piltastene til å klikke Vedlikehold og velg deretter Init NVRAM. Trykk avkastningen panelet for å fjerne Dell skriverens interne minne. Start skriveren ved å slå den av med av /på-knappen, deretter slå den på igjen.
7.
Kontakt Dells kundeservice senter (lenke i Resources) hvis Dell skriveren feilsøkingsmetoder ikke pintpoint et spesifikt problem med Dell-skriver.


Copyright © 2011