Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fikse skriveren utskriftskøen i Windows XP

Postet av : Magnus Ekblad

Den Utskriftskø er et Windows-program som overfører data fra programmet du skriver ut fra (Microsoft Word, for eksempel) til skriveren. Du kan få tilgang til Utskriftskø ved å klikke på den i oppgavelinjen (bare synlig når du skriver ut), eller gå til "Control Panel" og deretter "Skrivere" og dobbeltklikke på skriveren. Noen ganger Utskriftskø blir hengt opp eller svarer ikke. I verste fall vil det ikke starte i det hele tatt

Du trenger:.
Erstatning tastaturet
. Plastic skriftlærde (inkludert ovenfor).
Små Phillips skrutrekker.

Clean Install Printer


en.
Gå til Control Panel> Skrivere og slette alle skrivere ved å høyreklikke på skriveren ikonene og velge "Delete". Hvis du ikke ser noen skrivere, gå til Kontrollpanel> Legg til /Fjern programmer og avinstallere /fjern programmer knyttet til skriveren. Utskriftskøen feilen kan være forårsaket av en feil skriverdriver. Dette vil slette alle drivere.
To.
Last ned den nyeste driveren for skriveren fra produsenten støtte nettstedet for din skrivermodell. Ikke bruk CD som fulgte med skriveren for å installere med mindre du er sikker på at det har en Windows XP-sertifiserte driveren.
Tre.
Dobbeltklikk føreren å starte installasjonen av skriverdriveren.
fire.
Test skriveren ved å skrive ut et dokument eller gå til Kontrollpanel> Skrivere> Egenskaper> Skriv ut testside. Hvis testsiden skrives ut riktig, er din Utskriftskø fungerer.

Start Utskriftskø


en.
Klikk på Start> Kjør. Skriv inn services. msc og trykk "Enter. "
To.
Bla ned til service" utskriftskøen "og dobbeltklikk.
Tre.
Velg" Recovery Tab "og gjøre alle tre alternativer lest "Start tjenesten. " Klikk "OK" eller "Apply".
fire.
Start maskinen på nytt og forsøke å skrive ut en testside. Hvis testsiden blir skrevet ut riktig, er din Utskriftskø fungerer.

Tips og advarsler


  • Pass på når du installerer skriverdrivere som du installerer bare for din versjon av Windows (i dette sak, XP).
    
    Copyright © 2011