Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan diagnostisere canon skriverproblemer

Postet av : Ulf Friberg

Canon er en av de største produsentene av skrivere og kopimaskiner for hjem og kontor bruk. Canon skriverne kommer i flere typer og modeller, inkludert laser, inkjet, foto og det svært populære alt-i-ett-skrivere som kopi, skann, print og faks. Som med alt teknisk utstyr, kan skrivere oppføre seg dårlig. Følg fremgangsmåten nedenfor for å diagnostisere Canon skriverproblemer

Generelle problemer


en.
Se etter en papirstopp. Papirstopp oppstår når en eller flere ark med papir bli sittende fast i fôring eller utskrift mekanisme. Fjern eventuelt fastkjørt papir og tilbakestille skriveren.
To.
Kontroller blekknivået. De blekkpatronene går tom fort. Hvis skriveren ser ut som det er skrive, men ingenting kommer ut på siden, kan du være tom for blekk. Prøv å bytte ut kassetten og skrive ut på nytt.
Tre.
Se etter en tett skrivehode. Hvis du vet at du har blekk, kan skriverhodet være tilstoppet. Naviger til "Control Panel> skriver> Høyreklikk> Egenskaper> Vedlikehold> Clean blekkpatroner" å forsøke å rengjøre skriverhodet.
fire.
Installer skriverdrivere og programvare. Hvis ingen av de ovennevnte hjelper, kan du prøve å avinstallere og installere skriveren og programvare for å korrigere mulig programvarefeil, feil eller konflikter.

Canon-spesifikke problemer


en.
Sjekk skriverdrivere. Naviger til "Control Panel> Skrivere> Høyreklikk> Egenskaper> Oppdater driver" for å se etter en ny driver for skriveren. Du kan også finne drivere og programvare på Canon Support området (se Ressurser).
To.
Løs Waste Ink Error. Trykk meny på skriveren og trykk på skanning /kopiering å legge inn service mer. Trykk på høyre pil for å få tilgang til "NVRAM. " Set ABS-M til 0. Set ABS-P til 0. Trykk på "Stop" for å avslutte.
Tre.
Resolve Feil Cartridge melding. Slå av skriveren og trekk ut strømledningen. Ta ut blekkpatronene og skrivehodet. Rengjør skrivehodet i lunkent vann. Sett den til side for å tørke. Rengjør kontaktene forsiktig med et viskelær og tørk med en vev. Installer skrivehodet og sett dem inn igjen blekkpatronene. Kjør en blekkpatronjustering.
fire.
Resolve E0D02 feil. Rens blekkpatronene og avsenderen stripen. Avsender stripen er bak gummi drivreim bak hovedbygningen luken. Det går horisontalt over maskinen. Tørk det forsiktig med en lofri klut.

Tips og advarsler


  • Sjekk Canon support for feilsøking spesifikke for ditt Canon-modellen.
  • Disse trinnene er relevante for Windows operativsystemer.
    
    Copyright © 2011