Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du feilsøker en bror skriver

Postet av : Charlotte Wannberg

Feilsøking noe er en prosess. Windows har en feilsøking skriver veiviser, men det sjelden synes å fungere. Feilsøking skriverne er ganske enkelt arbeid. Ta ett skritt om gangen i feilsøking, og så etter hvert trinn, se om problemet er løst. Brother-skrivere er ganske lett å bruke, og du bør være i stand til å gjøre følgende for å løse nesten alle problemer
en.
Kontroller skriveren i alle syltetøy eller blokkeringer, og fjern de som eksisterer.
to.
Slett alle utskriftsjobber i køen. Gå til skriverens kontroll boks og dobbeltklikk på skriveren du ønsker, velg deretter utskriftsjobber og velg "Slett".
Tre.
Slå av skriveren helt av og koble den. Vent ca 30 sekunder og slå skriveren på igjen.
Fire.
Start datamaskinen på nytt. Lukk alle programmer, slå av maskinen og vent noen sekunder. Det kan være lurt å slå av skriveren igjen. Start skriveren og datamaskinen.
Fem.
Gå tilbake til skriveren panelet, og velg skriveren, og velg deretter "Slett. "Velg" Legg til skriver Wizard "og legg til skriveren igjen.
6.
Last ned de nyeste driverne ved å gå til Brother's nettside og finne den nyeste driveren revisjoner. Høyreklikk på skriveren, og klikk "Egenskaper. " Se på alle de forskjellige kategoriene for å finne en knapp som sier noe som ligner "New Driver" eller "Oppdater driver. " Når du har valgt, peker veiviseren for å finne nye drivere som er lastet ned.


Copyright © 2011