Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du rengjør laserskriver skrivehoder

Postet av : Jeanette Morales

Tett skriver skrivehodene kan være et reelt problem når det gjelder å få en kvalitet utskrevet side. Din bildekvalitet kan ende opp med å være elendig, og mens dette kanskje ikke er så kritisk hvis du bare skriver noe å lese at du vil kaste når du er ferdig, hvis du skriver ut et papir for en klasse, eller et manuskript å sende ut til en utgiver, det bare ikke vil gjøre. Heldigvis rense laserskriver skrivehoder er ikke så vanskelig

Den selvrensende Utility Program


en.
Klikk på Start-knappen hvis du har Windows XP. Hvis du har Windows Vista, klikker du på Windows-ikonet som ligger i nedre venstre hjørne av skjermen.
To.
Klikk på "Control Panel" og deretter "Skrivere og annen maskinvare. " Til slutt klikker du på "Vis installerte skrivere eller faks Skrivere. "
Tre.
Høyreklikk på navnet på skriveren og velg "Utskriftsinnstillinger. " Dette skal åpne et nytt vindu, ved siden av ser etter en fane eller knapp merket Vedlikehold, eller noe lignende.
fire.
Finn knappen som sier "Print hoder" eller "Rengjør Print hodene" og klikk på den. Du kan bli bedt om å velge hvilke skrivehoder, velg dem alle hvis du er. Kontroller at det er papir og blekk i skriveren, og at den er slått på forhånd.
Fem.
Ta ut siden skriveren har skrevet og se om det er noen rutenett eller bokser mangler. Hvis det ikke er, så kan du bare gå ut av programmet-utskriften hodene ikke er tette. Hvis det er rutenett mangler, klikk på "rengjøring" eller lignende formulert knappen.
6.
Når rengjøringen er ferdig, skriv en annen side å være sikker på at skrivehodene ikke lenger er tette. Hvis de fortsatt er tette, gjentar du trinn 1-5 helt til skriveren skriver ut klart.

Andre alternativer til å prøve


en.
La skriveren sitte over natten etter å ha kjørt den selvrensende verktøyet og deretter skrive ut noe for å se om din første prøve med selvrensende verktøyet trengte bare noen timer å jobbe, da dette er noen ganger tilfellet.
to.
Ta skriveren kassetten. Hvis utskriften hoder er på skriveren kassett i stedet for inne i skriveren, suge skriveren kassetten i varmt vann over natten. Tørk den av neste morgen, og deretter sette den tilbake i skriveren og kjøre selvrensende nytte igjen.
Tre.
Ta skriveren kassetten. Hvis utskriften hoder er inne i skriveren din, ta en Q-tip og dyppe den i varmt vann. Kjør Q-tip over skrivehodene for å løsne og fjerne eventuelle tørket blekk fra dem. Sett kassetten tilbake, og kjøre selvrensende nytte igjen. Dette bør rense utskriften hoder.
Fire.
Ta skriveren kassetten. Hvis utskriften hoder er inne i skriveren, ta en pipette og sette 7-10 dråper isopropyl alkohol inne i området der blekk beholder er og hvor blekket renner fra kassetten til skrivehodene. Vent over natten og deretter sette kassetten tilbake i og kjøre selvrensende nytte igjen.
Fem.
Ta skriveren kassetten. Hvis utskriften hoder er på kassett, spray et papir håndkle med en husholdning renere og tørk den forsiktig over skrivehodene på din tonerkassett. Klapp kassetten tørre og deretter sette patronen tilbake i skriveren og kjøre selvrensende nytte igjen.

Tips og advarsler


  • Hvis skrivehoder er på ut patronen og du prøvd soaking det over natten i varmt vann til ingen nytte, vurdere soaking ut patronen overnatting i isopropyl alkohol i stedet og deretter tørking den av i morgen og kjører selvrensende nytte igjen.
  • Hver laser Skriveren er litt annerledes, så det er en god idé å ta en titt på innsiden for å se hvor skriveren hoder er forut for sin tid, og så bruke dette til å utvikle din komplette rengjøringsmiddel. For eksempel, i HP-skrivere, hodet er en del av skriveren kassetten, og vanligvis kjøpe en ny skriver kassett vil løse problemet med tett skrivehode. Hvis skriveren bruker gummipakning hoder, ikke får isopropylalkohol på dem som det kan tørke gummi ut og forårsake problemer i skriveren.
    
    Copyright © 2011