Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du skriver ut en blå feil skjerm

Postet av : Valon Istrefi

En blå feilskjermen oppstår når det er et problem med programvare eller maskinvare på datamaskinen din. For å få teknisk støtte for dette problemet, må du kanskje kopiere ned feilmeldingen slik at tech kan forstå hva som skjer. Hvis du bruker ekstern støtte, må du kanskje skrive ut blå feilen skjermen og sende det til tech

Print Option


en.
På tastaturet trykker control "CTRL", "ALT" (ved siden av space bar) og Print Screen. Denne knappen er plassert på samme tast som "Ins" eller sett inn nøkkelen, men du må treffe CTRL for å få tilgang til den. "ALT" skriver den aktive boksen, den ene valgt av musen.
To.
Åpne opp MS Paint eller et annet bilderedigeringsprogram ved å høyreklikke på ikonet.
tre.
Lim bildet inn i dette editor og lagre det, velg deretter "Skriv ut". Hvis du ikke kan skrive ut i det hele tatt, fordi feilen deaktivert datamaskinens skriver, har du en "blue screen of death. "

Photography Option


en.
Bruk et digitalt kamera for å ta bildet av skjermen på datamaskinen din. (Hvis du har en "blå skjermen av død," maskinen ikke vil fungere i det hele tatt, så det er ingen annen måte å fange opp informasjonen. )
To.
Still kameraet til ingen flash på høy oppløsning og sørge for at det er tilstrekkelig belysning. Så ta et snapshot av skjermen.
Tre.
Last bildet på en annen datamaskin og skrive ut feilen skjermen eller sender den til din tech person.


Copyright © 2011