Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sjekke blekk i en HP-skriver

Postet av : Magnus Ekblad

Å gjøre en kjøre til kontoret levere store, eller bare vil vite hvor mye lenger før du må kjøpe blekk for HP-skriver. Det finnes et par måter å bestemme blekknivåene

Du trenger:. . .
HP Printer


en
HP Printer vil minne deg når blekk er lav. En pop skjermen vil dukke opp på skjermen når blekket er lave nok til å legge dem til din ukentlige handleliste. På dette tidspunktet bør du skrive ned farge og modell nummer av blekkpatroner, slik at du kan spare litt tid i butikken. Disse tallene er plassert på de viktigste etiketten i fet sort skrift på kassetten.
To.
Sjekk menyskjermen på HP-skriver. Det er et ikon med en meter på hovedskjermen som gjenspeiler blekknivåene for både den svarte og tricolor patroner. Noen ikoner ser ut som en tåre dråpe som kan være farget i med tilsvarende farge. En svart tåre dråpe representerer den svarte blekkpatronen og grønt representerer tricolor kassetten. Hvis rive drop er alt fargelagt da kassetten er full. Hvis tåre drop er halvveis farget da kassetten er halvfullt og så videre. Ikonet kan også representere et lite termometer og vil bli farget den samme som tåre drop.
Tre.
Sjekk HP Solution Center eller HP Director programmer installert på datamaskinen din. Klikk på ikonene på skrivebordet, eller klikk på Start> Alle programmer> HP eller HP DIREKTØR. Klikk på Skriverinnstillinger> TOOLBOX. Dette vil da vise de estimerte nivåene.

Tips og advarsler


  • For mer spesifikke instruksjoner sjekke ut Trouble Shooting området på HPs hjemmeside og gå inn i modellen nummer.
  • etterfylt patroner vil ikke kunne leses av skriveren.
    
    Copyright © 2011