Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan trommelen en skriver går dårlig?

Postet av : Jan-Olof Stoor

Hva Har Printer Drum Do

En skriver tromme er en rullende pin innsiden av en laserskriver. Hvis du vil opprette bilde mønstre, skinner en laserstråle på trommelen i form av utskriften ut, for å plassere det som kalles "elektrostatisk bilder. " Trommelen er belagt med toner, pulverisert stoffet som skaper trykte bilder på papir (for både svarte og fargede utskrifter), på de tidligere usynlige elektrostatisk mønstre. Papiret ruller gjennom trommelen, der toner er anvendt, og så til slutt går gjennom det som kalles en fikseringsenheten (hot å smelte pulveret) for å lage utskriften.

Som du ser, trommelen er ekstremt viktig for forsvarlig drift av en laserskriver. Når det går dårlig, vil du ha alvorlige problemer med utskriftskvalitet og du kan oppleve hyppige papirstopp.

Overdreven Bruk

Når en laserskriver brukes overdrevet, skriveren trommelen kan gå dårlig raskere enn det er ment til. Mange skriver produsenter vil gi deg en anbefalt bruk for skriveren. For eksempel vil en god laserskriver har en maksimal månedlig kapasitet på om lag 20. 000 ark per måned. Noe utover det og at du arbeider på trommelen altfor hardt og for ofte. Du må gi skriveren en pause i løpet av dagen -. La den avkjøles og lade seg selv

Wrong Paper

Når du bruker feil skriveren papiret i laser, kan det føre til problemer med trommelen . Det er en veldig dårlig idé å bruke papir for blekkskrivere i en laserskriver. Trommelen er kanskje ikke være i stand til å overføre alle toner på papiret riktig, og da vil du ha problemer med toner som igjen på trommelen. I tillegg kan inkjet papir smelte når den går gjennom oppvarmede varmeelementet slik at flere problemer

Time -. Simple slitasje

Over tid, selv om du bruker skriveren tynt, trommelen din kommer til å slite ut og går dårlig. Trommelen har en bestemt utløpsdato. Noen skriver produsenter forteller deg omtrent hvor mange sider trommelen vil skrive ut i løpet av sin levetid før du må kjøpe en ny en (eller en helt ny skriver).

Når Drum Goes Bad

Trommelen er ganske dyrt å erstatte, så når problemer oppstår, må du ta en beslutning om hvorvidt du ønsker å få en ny en, eller bare kjøpe en ny laserskriver . Det er mulig å rengjøre en tromme i et forsøk på å reparere det selv, men det er veldig skjør, og du kan bare ende opp med å skade den kan repareres. I tillegg er tonerpulver et giftig stoff til den er overført til papir, så det er ikke en god idé å fikle rundt med tromma med mindre du virkelig vet hva du gjør.


Copyright © 2011