Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan endrer jeg mine tastaturet fra numeriske til alpha på min aspire 3500?

Postet av : Ulf Friberg

The Acer Aspire 3500 er en bærbar bærbar datamaskin som kjører Windows XP. The Aspire 3500 inneholder flere låser taster og et integrert numerisk tastatur. Når "Num Lock" tasten, er aktivert, er 15 nøkler konvertert fra alpha funksjoner til deres numeriske kolleger, slik at du ikke trenger å koble en ekstern numerisk tastatur enhet. Hvis du glemmer å deaktivere "Num Lock"-funksjonen, vil disse 15 nøklene fortsette å skrive inn tall i stedet for bokstaver
en.
Trykk "Fn" og "F11" for å slå av "Num Lock"-funksjonen. The Acer Aspire 3500 indikerer "Num Lock" ved hjelp av en hengelås-symbolet med nummer 1. Den "Num Lock" lette å bære dette symbolet vil lyse når "Num Lock" er aktiv.
To.
Åpne et tekstbehandlingsprogram, og skriver normalt. Etter at du har skrudd av "Num Lock," talltastaturet nøklene vil type standard alfa tegn i stedet for tall. Du kan slå "Num Lock" på igjen ved å trykke på "Fn" og "F11" tastene samtidig.
Tre.
Start datamaskinen på nytt hvis "Num Lock" ikke deaktivere ved å bruke hurtigtastene. Når du starter, vil de tre "Lock" funksjoner deaktivere som standard, og du har en standard alfa-tastatur.

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne internett blokkering

Copyright © 2011