Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan stoppe pop under reklame

Postet av : Jeanette Morales

Det er ikke så påtrengende som pop-up-annonser, men pop-under annonsering i din nettleser er fortsatt ganske irriterende. Popunder-fungerer på samme måte som pop-ups: når du laster inn et nettsted, annonsen laster i et nytt vindu. Du kan ikke engang merke til annonsen før du lukker nettleseren, men pop-unders kan bremse ned maskinen og Internett-tilkobling. Disse trinnene vil ikke hindre hver eneste pop-under annonsen i å snike seg opp, men de bør stoppe de fleste fra å vises, og gjør din surfing morsommere.

Du trenger:
datamaskin med Internett-tilkobling
. Virus /spyware skanner programvare.


en.
Kontroller Internett nettleserens sikkerhetsinnstillinger. I Firefox, gå til Verktøy -> Alternativer -> Innhold, og sjekk "Blokker pop-up vinduer. " I Internet Explorer, gå til Verktøy -> Alternativer for Internett -> Personvern, og kryss av for "Slå på Pop-Up Blocker. " Pop-under annonser fungerer på samme måte som pop-ups, så velger dette alternativet bør kvitte seg med de fleste av dem.
To.
Kjør en virus /spyware scan. Noen ganger, kan skadelig programvare på datamaskinen din sak pop-under annonser skal vises i en nettleser-økt. Hvis du ikke allerede har antivirus-programvare installert, kan du finne gratis versjonene på nettet. Følg programvaren instruksjoner og sørge for å fjerne eller karantene problematisk filer den finner.
Tre.
Unngå nettsteder som har mye reklame, som gratis online spill, forum, gratis voksen innhold, og ulovlig innhold, for eksempel gratis musikk og film nedlastinger. Disse nettstedene gjør sine penger på reklame og har en tendens til å rote opp sine sider med masse annonser. Dette kan bremse ned nettleseren og gjøre den mer utsatt for spyware angrep.
fire.
Monter et filter i nettleseren din som blokkerer de fleste nettsider reklame. I Firefox, er dette filteret heter AdBlock Plus og kan installeres via Add-ons menyen under Verktøy. Internet Explorer-brukere kan installere en add-on som heter AdBlockIE ved å laste ned programmet fra utviklerens hjemmeside. Merk at ad-blokkering filtre er ikke perfekt. De gjør ikke blokkere alle annonser og noen ganger blokkere innhold du faktisk ønsker å se.
Fem.
Hvis du fremdeles har store problemer med pop-under reklame etter å ha prøvd fremgangsmåten ovenfor, det er nok på tide å kalle en profesjonell. Datamaskinen kan være infisert med en stor virus eller spyware programvare som vanlige antivirus problemer ikke er fanger.


Copyright © 2011