Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan kan jeg blokkere nettsider reklame?

Postet av : Jeanette Morales

. Hvis leseopplevelsen føles som det er å være dominert av påtrengende reklame, ta en liten stund å lære å eliminere dem for en sikrere, raskere lasting erfaring

HOSTS-fil

Åpne HOSTS-filen i "C: \ system32 \ drivers \ etc \ hosts» med en tekst editor. Lim inn i adressene til nettstedene ønsker du å blokkere i liste form, og lagre filen uten å legge en filtype. HOSTS-filen er velegnet for å blokkere reklame på PC-en hvis du bruker mer enn én nettleser.

Per Browser

Last ned og installer ad-blokkering for din favoritt nettleser. Hvis du har en eller to favoritter, kan dette være en enkel måte å blokkere reklame uten teknisk ekspertise. AdBlock Plus for Firefox og Chrome og Simple AdBlock for Internet Explorer er enkle å installere og er anerkjente. Opera-brukere har en innebygd innhold blocker, men du kan spare tid ved å laste ned Fanboy er AdBlock List.

Stand-Alone Programvare

Last ned tredjeparts programvare som AdMuncher. Dette programmet håndterer adblocking automatisk uten behov for bruker konfigurasjon, takket være en automatisk oppdatert online listen. Det dreper også popups og annonser som dukker opp i tredje-parts programmer.

Hensyn

Mange populære nettsteder får de fleste eller alle sine inntekter fra annonser utført på nettstedet deres, og blokkerer disse annonsene kan skade bunnlinjen. Vurdere å donere eller abonnere på nettsteder du støtter.


Copyright © 2011