Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

en dell inspiron vil ikke anerkjenne et AC adapter

Postet av : Stefan Svensson

Dell produserer en rekke datamaskiner i Inspiron linjen. Disse bærbare og stasjonære er solid og rimelig for gjennomsnittlig bruk. Men, som alle system, kan de komme defekt, pådra skade eller krever vedlikehold etter en tid. En komponent som kan trenge oppmerksomhet, spesielt på bærbare, er det A /C adapter

Du trenger:. .
Space AC adapter

Desktop


1.
Ta ut støpselet og prøve en annen stikkontakt. Pass på at støpselet sitter ordentlig og ikke hengende fra veggen. Prøv både vegg og overspenningsvern stikkontakter.
To.
Kontroller at strømadapteren er ordentlig koblet til maskinen og stikkontakten.
Tre.
Bruk en annen AC-adapter for å teste maskinen. Hvis det fungerer, kjøpe en ny strømkabelen og kast den originale. Hvis systemet er fortsatt under garantien, må du kontakte Dell om dekning for defekte deler.

Laptop


en.
Kontroller at kabelen er ordentlig koblet til laptop, stikkontakten og i midten av ledningen, i nærheten av murstein. Re-seters alle kabler og prøv å slå på datamaskinen.
To.
Sjekk batteriet. Re-sette inn batteriet i en bærbar PC for å sikre riktig tilkobling. Undersøk strømtilkoblingen pinnene i batteriet området for korrosjon eller skade. Kontakt Dell Support å utføre service på systemet hvis du merker slitasje.
Tre.
Ta ut batteriet og prøv å slå på den bærbare datamaskinen. Hvis dette fungerer, kan batteriet være defekt.
Fire.
Prøv en annen AC-adapter. Hvis dette fungerer, må du bytte ut ledningen. Besøk Dells nettsted for informasjon om reservedeler til din modell eller kontakte Dell support for hjelp med å komme deler skiftes ut under garanti.

Tips og advarsler


  • Når arbeider med strøm ledninger og stikkontakter, sørg for å bruke rimelige forsiktighet. Ikke stikk fingrene eller fremmedlegemer i utsalgssteder. Ikke demonter eller kutte ledninger.
    Previous:nothing
    Next:hvordan du gjenoppretter en toshiba Equium
    
    Copyright © 2011