Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å aktivere tekst til tale

Postet av : Annika Hultén

Tekst-til-tale er en funksjon av mange Windows-operativsystemer som gjør at datamaskinen til å lese tekst på skjermen. Offisielt kalt "Skjermleser" av Microsoft, er denne programvaren utviklet for å hjelpe dem med synshemning bruke sine datamaskiner. Selv uten synsproblemer, kan Skjermleser noen ganger gjøre navigere i menyer og kjedelig tekst mye enklere. Fortelleren ofte tilbyr et utvalg av stemmer, slik at du ikke sitter fast med den typiske robot-klingende stemmen vanligvis forbindes med å konvertere tekst til tale

Du trenger:.
Windows XP, Vista eller 7.

Aktivere Forteller


en.
Slå på datamaskinen, og venter til Windows fullt laste. Klikk "Start", velg "Alle programmer" og deretter "Tilbehør".
To.
Klikk "Tilgjengelighet" i XP eller "Ease of Access" i Vista eller Windows 7. Velg "Skjermleser" fra listen med alternativer for.
Tre.
Trykk "Quick Help" i en kort veiledning om bruk Skjermleser. Håndter innstillinger for Skjermleser ved å merke av eller fjerne avmerkingen i boksene i "Main Skjermleser Innstillinger. "
Fire.
Klikk" Preferences "for ytterligere tilpasning. Klikker" Voice Innstillinger "lar deg administrere volum, hastighet og pitch på stemmen. Hvis mer enn ¨¦n stemme er oppført i "Velg Stemme" vinduet, kan du endre stemmen ved å dobbeltklikke en ny en.
fem.
Klikk "Hjelp" og "dokumentasjon" for videre instruksjoner om hvordan du tilpasser og bruker Skjermleser . Når du er ferdig med Skjermleser, enten klikke "Avslutt" eller "X" i øvre høyre hjørne av de viktigste Skjermleser vinduet.

Tips og advarsler


  • Se Ressurser for en liste av spesielle kommandoer og hurtigtaster fra Microsoft for å hjelpe deg få mest mulig ut av Skjermleser.
  • Du kan starte Skjermleser ved å klikke "Start," skrive Skjermleser i søkefeltet og trykker "Enter" i Vista og Windows 7. I XP, klikker du på "Start" og deretter "Kjør" før du skriver Skjermleser og trykker "Enter. "
    Previous:nothing
    Next:hvordan å fjerne en nettleser
    
    Copyright © 2011