Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter en toshiba Equium

Postet av : P-O Lennartsson

Over tid kan du begynne å oppleve problemer med Toshiba Equium som alvorlig hinder arbeidet ditt flyt. Problemer som manglende drivere, feil og generelle ineffektiv atferd kan kreve en systemgjenoppretting. System Restore er et verktøy i Windows som er i stand til å ta av datamaskinens konfigurasjon tilbake til en tidligere tilstand når den fungerte optimalt. Ved bruk av dette verktøyet, kan du ta med Toshiba Equium tilbake fra sin nåværende ineffektive tilstand av drift
en.
Klikk "Start" og skriv "System Restore" i søkeboksen. Du vil se Systemgjenoppretting-verktøyet vises i resultatene, dobbeltklikk på den. Du vil bli bedt om å gi forvaltningsmyndighet til å kjøre verktøyet ved å klikke "OK. " Når du blir tatt til Systemgjenoppretting introduksjonen skjermen, klikker du "Next".
To.
Velg ett av gjenopprettingspunkter fra listen i brukeren panelet av System Restore-verktøyet, da Klikk "Next". Disse gjenopprettingspunktene er også merket med dato, så velg en hvor du er helt sikker på at maskinen jobbet skikkelig i løpet av etableringen av det bestemte punktet.
tre.
Klikk "Next" på Bekreft Restore Point Utvalg skjermen. Dette vil starte Systemgjenoppretting, som kan ta varierende tid. Ved ferdigstillelse av gjenopprettingsprosessen datamaskinen starter på nytt.
Fire.
Klikk "OK" når gjenopprettelsen fullført vises. Windows vil fortsette å laste, og du bør ha full funksjonalitet i din Toshiba Equium igjen.

Tips og advarsler


  • Hvis du utfører en systemgjenoppretting ikke løser dine problemer på første forsøk, prøv på mens oppstartet i sikkermodus. Du kan vanligvis starte opp i sikkermodus ved å trykke på "F8" tasten på tastaturet i begynnelsen av oppstarten.
  • Utføre en systemgjenoppretting kan føre til at du mister noen filer i prosessen, så sørg for backup første .
    Previous:nothing
    Next:hvordan å reparere en datamaskin krasje
    
    Copyright © 2011