Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du importerer VMDK filer til vmware

Postet av : Magnus Ekblad

VMDK står for Virtual Machine Disk Format. Denne virtuelle harddisken kan spilles av VMware-spiller og inneholder partisjoner og data som brukes av et VMware gjest operativsystem. VMDK filer inneholder kun de faktiske data for operativsystemet. Hvis du har en VMDK-fil, og ønsker å bruke den i en ny gjest operativsystem, kan du gjøre det gir du vet hva operativsystem filen allerede inneholder
en.
Klikk på "File", "New" og "Virtual Machine" i VMware.
to.
Klikk "Next" og velg "Custom" for din maskintype.
tre.
Velg "Legacy" hvis VMDK-filen er fra en tidligere versjon av VMWare. Velg "New" hvis det er fra den nåværende versjonen. Klikk "Next".
Fire.
Velge operativsystemet du installerer fra listen, og velg deretter sin versjon fra drop-down menyen. Hvis du ikke vet, klikker du alternativknappen ved siden av "Andre". Klikk "Next" for å fortsette.
Fem.
Skriv inn et navn for den virtuelle maskinen og velg deretter en mappe for å lagre den.
6.
Angi hvor mange prosessorer du ønsker å bruke. Dette må samsvare med antall prosessorer på datamaskinen din. Standardinnstillingen for "en" er den sikreste.
7.
Velg hvor mye minne du vil tilordne til operativsystemet. Juster skyvekontrollen til den når de minimumskrav som er oppført på skjermen.
8.
Velg nettverket og klikker på "Next".
9.

Velg "Bruk en eksisterende virtuell disk" fra boksen Velg en disk, og klikk "Next. "
10.
Bla til. VMDK-filen på harddisken din og klikk på den. Trykk på" Open "for å velge den.
11.

Klikk på "Finish".


Copyright © 2011