Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan slette spyware

Postet av : Jan-Olof Stoor

Spyware er ondsinnet programvare som installerer seg selv og tar din informasjon fra en datamaskin uten din viten eller samtykke. Siden mange mennesker bruker datamaskiner for personlig bank eller andre prosesser som involverer viktig personlig informasjon, kan du se hvorfor spionprogrammer kan være svært farlig hvis det ikke fjernes umiddelbart. Hvordan vet du at datamaskinen er infisert med spyware? Vanligvis spyware vil avta datamaskinen betydelig ned, endre Internett-innstillingene, eller forårsake pop-ups å dukke opp selv når Internett ikke kjører.
en
du sikkerhetskopi av viktige filer før du kjører noe spyware-fjerning programmer. . . Mens filene normalt ikke bør være skadet i prosessen, er det bedre å være safe than sorry.
To.
For Vista og Windows 7 datamaskiner, kjører Windows Defender, som er pre- installert sammen med systemet, for å fjerne spyware.
tre.
For andre operativsystemer, bruker et program som Malwarebytes, Spyware Blaster, eller Spybot Search and Destroy å fjerne spyware.
fire.
Kjør riktig spyware-fjerning programmet og installere oppdateringer for dette programmet for å hindre at datamaskinen blir infisert igjen.
fem.

Hvis datamaskinen har fremdeles symptomer på spionprogrammer, formatere harddisken hvis du har et hjem kopi av operativsystemet.
6.
Sikkerhetskopier alle dine viktige dokumenter og medier på en CD-eller flash-stasjon før du begynner formateringen, da dette vil tørke alt av datamaskinen din.
7.
Sett inn installasjonsplaten for operativsystemet og starte datamaskinen på nytt.
8.
For Windows XP og tidligere operativsystemer, vil en blå skjerm be deg om å starte formateringen prosessen --- herfra, følg instruksjonene på skjermen. Slett alle partisjoner til helt formatere harddisken. For nyere operativsystemer, følg instruksjonene på skjermen.

Tips og advarsler


  • Hvis du er villig til å gjøre litt research, kan du være i stand til å fjerne spionprogrammer manuelt ved å trykke "Ctrl + Alt + Del" og klikke på "Prosesser" for å se hva som kjører på datamaskinen din. For prosesser som virker mistenkelig, skriver navnene deres inn i en søkemotor for å finne ut om noen har meldt dem som malware. Når du har identifisert en, kan du stoppe prosessen ved å klikke på "slutten", men gjør dette bare når du er sikker på at det er malware, eller du kan skade operativsystemet. På Windows XP og 2000, for å eliminere spionprogrammer som stadig kommer opp når du starter datamaskinen, velg "Programmer" fra Start-menyen og se etter et element som heter "Startup. " Slette en dårlig element ved å høyreklikke og velge "Slett. "
    Previous:nothing
    Next:video sync problemer
    
    Copyright © 2011