Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

video sync problemer

Postet av : Jonathan Nyberg

innspilte opptak vanligvis inneholder lyd, eller lyd, sammen med videobilder. . Hvis du spiller inn video-opptak på en forbruker videokamera, er det lyd og video som regel spilt sammen på tape, disk eller andre medier som brukes til å fange opp videoopptak. Lyden er "synkronisert" med video, slik at hvis du ser noen snakker i videoen, ordene kampen bevegelsen til personen lepper. Video-sync problemer oppstår når lyden ikke samsvarer med videoen. Dette kan være forårsaket av en rekke faktorer.

Feilkoblede Frame Rate

Når du spiller inn video, og er bilder tatt i flere påfølgende rammer. En ramme er som en fortsatt fotografisk bilde, kameraet registrerer flere rammer hvert sekund. Hvis videokameraet postene ved hjelp av NTSC (National Television System Committee) som brukes i USA, registrerer det 29,97 bilder per sekund. The PAL (Phase Alternate Line) system, som brukes i Europa, postene 25 bilder per sekund. Når du ta video-opptakene til en datamaskin for redigering, kan du skille lyden fra videoen og lagre lyd og video som forskjellige filer. Det kan være lurt å gjøre dette hvis du legger effekter på lyd og video data. Hvis du konvertere videoen bildene fra NTSC til PAL, du effektivt redusere kjøretiden til hele videoen, så denne prosessen fjerner bilder fra hver andre av NTSC opptak for å lage PAL-standarden. Hvis du deretter legger den originale lydsporet, som ble spilt inn på 29,97 bilder per sekund, vil lyden får stadig ute av sync med videoen. Alltid konvertere lyd og video sammen for å holde dem i sync.

Feilkoblede Samplingsfrekvens

Når du ta opp lyd med video, er lyden spilt inn på en sample rate uttrykt i hertz (Hz). Videokameraer og andre audio-opptak enheter vanligvis opp ved en samplingsrate på 44100 eller 48000 Hz. Når du oppretter et nytt prosjekt i en video-redigering program, kan du sette audio sample rate som brukes i prosjektet. Hvis du oppretter et prosjekt med en audio sample rate på 44 100 Hz, men lyden ble faktisk spilt inn på 48 000 Hz, vil lyden gradvis få mer og mer ut av sync med video ditt mens du spiller det. Det redigering Programmet tar den første 44 100 prøver fra første sekund av lyden, bruker dem i første sekund av prosjektet, og de resterende 3900 prøvene er rullet over i neste sekund. Dette skjer for hvert sekund med opptak, slik at lyd og video får stadig ute av sync med hverandre. Opprette prosjekter med samplingsfrekvens brukes når opptaket lyden.

Feilkoblede tidslinjer

I video-redigering programmer, er det lyd og video data vises i et vindu kjent som en tidslinje. Tenk deg videoen som en fysisk stripe av film; tidslinjen er som å ha filmen bånd utrullet og strukket ut horisontalt foran deg. Det redigering Programmet har egne tidslinjer for video og lyd, en på toppen av den andre. Hvis du har tatt opp lyd og video separat, må du matche dem opp i redigering programmet tidslinjene. Dette er grunnen til profesjonelle filmskapere bruker skifer, eller klapper. Når du bruker en skifer, kan du matche nøyaktig rammen der Clapper treffer skifer med lyden det gjør i lydopptak. Hvis Clapper lyd og video er synkronisert, er hele video og lyd i tidslinjen i sync for det aktuelle opptaket.

Previous:nothing
Next:hvor å aktivere tekst til tale

Copyright © 2011