Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å oppdatere gamle driverne gratis

Postet av : Charlotte Wannberg

Førere består av filer lagret på en datamaskin harddisk som gjør at en gitt maskinvareenhet, for eksempel et grafikkort eller en mus, å grensesnitt med dataprogrammer. Windows har innebygd i bompenger som lar brukeren oppdatere disse enhetsdrivere gratis med et allerede etablert Internett-tilkobling. Oppdatere driverne for en gitt enhet er noen ganger nødvendig når ny programvare som video spill er installert på PC for forsvarlig drift. Også hvis en enhet begynner å funksjonsfeil, kan oppdatere driveren løser problemet.
en
Klikk på "Start"-knappen ligger på nedre hjørne av Windows-skrivebordet og deretter på. søkefeltet skriver du ordene "Device Manager. " Trykke "Enter" tasten for å åpne Enhetsbehandling-verktøyet i et nytt vindu. Enheten manager-vinduet inneholder en liste over maskinvare som er installert på PC beordret inn i grupper etter type.
To.
Utvid den generelle gruppenavnet som vedrører enheten som du ønsker en ny driver. For eksempel inneholder "Skjermkort" gruppe grafikkort, "Network Adapters" holder navnene på enheter som hjelper PC-tilkobling til Internett og "Sound, Video, og spillkontrollere" har enheter som lydkort som skaper lyd for PC.
tre.
Høyreklikk på navnet til den spesifikke enheten ligger i den utvidede listen og klikk på "Oppdater driverprogramvare" valg. Windows driveroppdatering veiviseren vises.
Fire.
Klikk "Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare" ligger inne sjåføren oppdateringsveiviseren å gi Windows tillatelse til å søke på datamaskinen i tillegg til Internett inntil en oppdatert driver er funnet. Da Windows installerer den nye driveren og enheten er klar til bruk.

Previous:nothing
Next:hvor å fastsette dbghelp.dll

Copyright © 2011