Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan gjenopprette fabrikkinnstillingene på en HP pavilion

Postet av : Valon Istrefi

HP har innarbeidet et verktøy som forenkler gjenopprette Pavilion tilbake til fabrikkinnstillingene. Med tung bruk, kan en HP Pavilion utvikle problemer over tid. Utføre en Factory Restore kan korrigere dette problemer, noe som gjør datamaskinen din fungere like bra som det gjorde på den første dagen da du mottok den. Factory Restore er en av de mest nyttige verktøyene i din HP Pavilion, siden det kan til og med fjerne tilsynelatende unrepairable virus og driver ustabilitet bekymringer

Du trenger:
Windows


1. .
Klikk "Start", "Alle programmer," velg "HP Tools" fra listen.
to.
Velg "HP PC Recovery System" fra listen av ulike verktøy innenfor HP Tools.
tre.
Klikk "Yes" når "Vil du virkelig ønsker å starte HP PC systemgjenoppretting?" meldingsvarsel.
fire.
Klikk "Next" og "Ja" når "Recovery"-skjermen vises hvis du ønsker å utføre en ikke-destruktiv gjenoppretting. Hvis du ønsker å utføre en destruktiv Factory Restore, fortsett til trinn fem.
fem.
Klikk på "Avansert" fanen, deretter "Ja" for å utføre en destruktiv gjenoppretting. En ødeleggende utvinningen vil formatere harddisken fullstendig, noe som gjør maskinen akkurat som det var på den dagen du tok den med hjem fra butikken.

Tips og advarsler


  • sikkerhetskopiere viktige programfiler og dokumenter før du utfører en Factory Restore operasjon. Denne fremgangsmåten sletter ikke bare den skadede filer, men vil også fjerne resten også.
    
    Copyright © 2011