Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvorfor windows vista stengt når du laster ned musikk?

Postet av : Charlotte Wannberg

Det er ekstremt frustrerende når datamaskinen begynner å stenge da de forsøkte å laste ned musikk. Flere ting kan veie opp for dette, de fleste som ikke er spesifikt knyttet til Windows Vista

Overoppheting

Overoppheting er et vanlig problem blant datamaskiner, spesielt bærbare datamaskiner. Sjekk datamaskinens fan og sørg for at det fungerer. Hvis viften ikke slås på når datamaskinen blir varm, må du ta maskinen til en kvalifisert reparasjon person å få viften fast.

Virus

Skann datamaskinen med troverdige anti-virus programvare før du prøver å laste ned noe musikk. Virus eller skadelig programvare kan føre til at datamaskinen slås av på ugunstige tider, for eksempel når du laster ned musikk.

Kilde

Hvis du prøver å laste ned musikk fra et nettsted som ikke er klarert eller godt beskyttet, kan du bli laste ned et virus som forårsaker datamaskinen til å krasje ved en tilfeldighet. Prøv å laste ned musikk fra pålitelige nettsteder som Amazon, Napster eller Apple iTunes.

Systemgjenoppretting

Hvis ingen av de ovennevnte problemene forårsaker datamaskinen til å krasje, prøve å gjøre en Windows Vista systemgjenoppretting. Et system restaurere, eller den mer invasive Windows komplett PC Restore, vil returnere datamaskinen til en tidligere tilstand, potensielt løse eventuelle problemer Windows Vista kan ha oppstått.


Copyright © 2011