Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter registernøkler

Postet av : Stefan Svensson

Registret er en utrolig viktig del av alle Microsoft Windows-operativsystemer. I hovedsak er registret i databasen som inneholder all informasjon om maskinvare og programvare som brukes av datamaskinen din. Derfor er det viktig at du forstår at eventuelle endringer i systemets register kan påvirke din datamaskin og eventuelt deaktivere det helt. Hvis du har blitt infisert med et virus som har blitt endret av registret, sørg for at du vet nøyaktig hvilke nøkler til å fjerne før du fortsetter med sletting.

Save Your System Settings


en
Opprette et gjenopprettingspunkt før du gjør noen endringer. . til registret. Klikk på "Start" og naviger deg frem til "System Tools. " Velg deretter "System Restore".
To.
Velg «Opprett et gjenopprettingspunkt, og klikk på" Neste "-knappen, som er nederst i vinduet. Dette vil føre til et nytt vindu skal vises på skjermen.
Tre.
Bestem deg for et navn for din gjenopprettingspunkt og skriv den inn i feltet. Klikk på "Opprett" når du er ferdig å skrive i navnet. Når gjenopprettingspunktet er opprettet, kan du klikke "Lukk" nederst i vinduet. Med gjenopprettingspunktet opprettet, kan du gå tilbake til systemgjenoppretting og gjenopprette systemet dersom det oppstår problemer på grunn av endringene du gjør i registeret.

Slette en registernøkkel


1.
Klikk på "Start"-knappen og velg "Kjør". I den medfølgende plass, skriv inn "regedit" uten anførselstegn. Dette vil åpne systemet register editor.
to.
Søk etter registernøkkelen du ønsker å slette. Hvis du vet nøyaktig hvor nøkkelen ligger, kan du navigere til det direkte ved å klikke på de aktuelle feltene. Ellers kan du bruke "Søk"-funksjonen ved å klikke på "Edit" og deretter "Finn". Skriv inn nøkkelen i feltet og trykk "Søk etter neste. "
Tre.
Velg registernøkkelen du ønsker å slette ved å høyre-klikke på det med musen. Dette vil bringe opp en liten meny. Velg "Slett" fra menyen for å fjerne nøkkelen. Du kan også venstreklikke på tasten og velg "Slett" fra "Edit"-menyen øverst i vinduet. Du vil bli bedt om å bekrefte slettingen. Klikk "Yes" for å fortsette.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011