Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne spyware programvare

Postet av : P-O Lennartsson

Spyware går ofte usett på en persons datamaskin, men den kan angripe når som helst, spor verdifull informasjon og til slutt ødelegge datamaskinen. I stedet for å la spyware spre seg og ta over datamaskinen din, kan du enkelt ta de nødvendige skritt for å fjerne den og gjøre datamaskinen sikker igjen. Det beste er at alt du trenger å gjøre er gratis og tar bare et par minutter
en
Last ned. . og installere gratis programvare spyware fjerning. De to beste programmene å bruke, er Spybot: Search and Destroy og Malaware Bytes. Last ned begge programmene fra sine offisielle nettsider, og unngå å laste ned fra andre nettsteder eller flere spyware kunne legges til datamaskinen din (se Ressurser under).
To.
Avslutt ut av alle nettlesere Når programvaren er installert. Programvaren skal være fullt oppdatert hvis du bare lastet den ned, så du bør hekte din Internett-forbindelse, slik spionprogrammer stoppe.
Tre.
Kjør en scan i hvert program. Gjør en om gangen slik at datamaskinen blir ikke overbelastes. Etter hver skanning er fullført, bruker du fjerning verktøy for å automatisk bli kvitt spyware.
Fire.
Start maskinen på nytt. Ett av programmene kan bli bedt om å gjøre dette, men du bør gjøre det likevel å sørge for at alle slettede filer blir behandlet i programmet.
Fem.
Oppdater datamaskinens operativsystem og nettleser. Utfører viktige oppdateringer innenfor programmet gjør det mulig å få de nyeste sikkerhetsoppdateringene blokkerer funksjonene som hindrer spyware fra å komme inn på datamaskinen. Ved hjelp av en alternativ nettleser enn Internet Explorer vil også bidra til å forhindre potensielle trusler fra å komme inn på datamaskinen.
6.
Oppdater brannmuren og aktiv Internett-innstillinger. Hvis det er noe spyware som gjenstår vil programmene oppdage den og drepe prosesser for deg.

Previous:hvor å konvertere video til lydspor
Next:nothing

Copyright © 2011