Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere video til lydspor

Postet av : Camilla Näslund

Video-filer inneholder også lyd, men å skille en fra andre krever bruk av programvare på en datamaskin. Du kan konvertere video til et lydspor på en Mac eller PC ved hjelp av desktop programvare som et videoredigeringsprogram eller en lyd-redigering program eller en stasjonær Utdrag av lyd konvertering program. Disse programmene ikke krever ekspertise i video eller lyd redigering og noen av dem er gratis eller billig å kjøpe. Den opprinnelige videofilen vil ikke bli skadet ved å konvertere den til et lydspor, du vil heller ikke gjøre alle garantier ugyldige på datamaskinen ved å gjøre det.

Konvertere Video å Audio Med Video Programvare


en
Last ned en video program til skrivebordet på datamaskinen, for eksempel QuickTime Pro-programmet (se lenke i Resources). Dobbeltklikk på filen når den har lastet ned. Følg menykommandoer å installere video-program på datamaskinens harddisk. Restart PCen etter at installasjonen er fullført.
To.
Dobbeltklikk på video programmet til å starte den. Dra videofil som skal konverteres til et lydspor på ikonet for video-programmet-ikonet på skrivebordet eller i Dock til venstre eller nederst på skjermen. Vent som en video-vinduet vises på skjermen.
Tre.
Gå til "File" og velg "Eksporter" fra drop-down menyen. Navn lydsporet som skal gjøres fra video i "Navn"-kolonnen øverst i vinduet som har dukket opp.
Fire.
Velg "Desktop" fra " steder "kategorien i sentrum av vinduet.
fem.
Velg" Lyd til AIFF "eller" Lyd til WAV "fra" Export "drop-down menyen nær bunnen av vinduet. Velg "Options"-knappen på høyre side av vinduet.
6.
Velg "Stereo" fra "Channels" drop-down menyen i vinduet som vises. Klikk på "OK" nederst i vinduet for å lukke vinduet og gå tilbake til forrige vindu.
7.
Klikk på "Lagre" knappen nederst til høyre hjørne av vinduet . Avslutt videoen programmet når vinduet har forsvunnet og video filen er lagret på skrivebordet som et lydspor.

Konvertere Video å Audio Med Audio Editing Software


en.

Last ned et lyd-redigering program til skrivebordet på datamaskinen, for eksempel, den frie Audacity lydredigering program (se lenke i Resources). Dobbeltklikk på filen når den har lastet ned. Følg menykommandoer å installere lyd-redigering programmet på datamaskinens harddisk.
To.
Last ned en MP3-lyd filer programmet om nødvendig, for eksempel MP3 Lame Encoder audio tillegg program. Dobbeltklikk på filen når den har lastet ned. Følg menykommandoer å installere MP3-lyd tilleggene program på datamaskinens harddisk. Restart PCen etter at installasjonen er fullført.
Tre.
Dobbeltklikk på lyd redigering program til å lansere den.
fire.
Gå til "File. " Velg Legg til fil "fra drop-down menyen. Naviger i vinduet som vises til videofil som kommer til å bli forvandlet til et lydspor. Klikk en gang på videofilen. Trykk på "Open" knappen på vinduet.
Fem.
Klikk på "Alternativer"-knappen på lydredigering programmets hovedvindu. Velg "Audio" øverst i vinduet som vises. Velg "Stereo" fra "Channels" drop-down menyen. Klikk på "Apply"-knappen på vinduet. Lukk vinduet ved å klikke på "OK"-knappen.
6.
Gå til "File". Velg "Lagre til MP3" eller "Lagre til AIFF" eller "Lagre til wav" fra "" Lagre som "" drop-down menyen.
7.
Navn lydsporet som kommer til å være laget av videoen i "Navn"-kolonnen øverst i vinduet som har dukket opp.
8.
Velg "Desktop" fra "Landskap" fanen på midten av vinduet.
9.
Klikk på "Lagre" knappen nederst til høyre hjørne av vinduet. Avslutt lydredigering programmet når vinduet har forsvunnet og video filen er lagret på skrivebordet som et lydspor.

konvertere video til lyd med Audio Extraction Conversion Software


en.
ned en Utdrag av lyd konvertering program til skrivebordet på datamaskinen, for eksempel, den frie AoA Audio Extractor program (se lenke i Resources). Dobbeltklikk på filen når den har lastet ned. Følg menykommandoer å installere Utdrag av lyd konvertering program på datamaskinens harddisk. Restart PCen etter at installasjonen er fullført.
To.
Dobbeltklikk på Utdrag av lyd konvertering program for å starte den.
3
Dra videofilen på ikonet for Utdrag av lyd konvertering program -. ikonet på skrivebordet eller i Dock til venstre eller nederst på skjermen.
fire.
Velg "Browse"-knappen ved siden av "Save To"-kategorien på Utdrag av lyd konvertering program hovedskjermbildet. Naviger i vinduet som vises til skrivebordet på datamaskinen. Trykk "OK"-knappen for å lukke vinduet.
Fem.
Velg "MP3" eller "AIFF" eller "WAV" fra "Audio Format"-kategorien på Utdrag av lyd konvertering program's hovedskjermbildet.
6.
Velg "Options" øverst på Utdrag av lyd konvertering program hovedskjermbildet.
7.
Velg "Stereo" fra "Audio Channels"-fanen i det nye vinduet som vises. Lukk vinduet ved å klikke på "OK"-knappen.
8.
Klikk på "Extract" eller "Konverter"-knappen nederst til høyre på Utdrag av lyd konvertering program hovedskjermbildet . Avslutt Utdrag av lyd konvertering program etter å ha klikket på "Done" i bekreftelse vinduet som vises når lydsporet er lagret på skrivebordet.

Tips og advarsler


  • Du kan konvertere en videofil i ulike lydformater å se hvilken du finner mest tiltalende.
  • Kopier beskyttede videofiler kan ikke konverteres til andre formater overhodet.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011