Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å gi maskinen en programvare vår rengjøring

Postet av : Jonathan Nyberg

Når våren kommer, boliger som regel får en god vår rengjøring, så hvorfor skulle ikke maskinen få en programvare vår rengjøring av sine egne? Som tiden går, kan ulike biter og stykker av forskjellige ting bygget opp på en datamaskin, nedverdigende ytelsen og sette den i fare for ytterligere problemer. Deler av halv-fjernet programmer, ukjente virus, glemt programvare, og mer kan bygge opp uten at du realisere det. Det er noen ting du kan gjøre for å gi maskinen et grundig programvare våropprydding og gjenopprette ytelsen til det den en gang var.
en
Last ned de nyeste sikkerhetsoppdateringene. . . Uansett hvilket operativsystem du bruker, er utviklerne alltid ut lapper å fikse sikkerhetshull som er oppdaget over tid. Mange ondsinnede programmer utnytter disse hullene for å enten skade eller ta over datamaskinen din for egne formål. Sørge for at du er oppdatert vil beskytte deg i fremtiden.
To.
Skann etter virus. Enten kjøpe eller laste ned en kvalitet antivirus program og gi maskinen en grundig skanning. Virus og trojanske hester overføres på ulike måter, ofte gjennom bruk av e-postvedlegg. Disse kan enten ødelegge data eller ta kontroll over maskinen, avhengig av den aktuelle. Rengjøring dem ut er avgjørende for all programvare våropprydding.
Tre.
Sjekk for spyware. I de senere årene, har dette blitt en av de største irritanter for databrukere. Det tar mange former, og gjør mange ting, fra å ta kontroll over maskinen til å overvåke tastetrykk for å stjele personlig eller finansiell informasjon. Mange verksteder vil fortelle deg at de fleste av sine forbrukere virksomhet omfatter fjerning av spyware. Når du har fullført denne delen av programvaren vår rengjøring, kan du bli sjokkert over forbedringen i ytelse.
Fire.
Se over programmer du har installert og kjører som den neste trinn i programvaren vår rengjøring. Hvis det er noe som kjører i bakgrunnen som du ikke bruker, fjerne den fra oppstart. Hvis det er noe installert som du aldri bruker, avinstallere den. Den færre elementer som starter med datamaskinen, jo raskere vil oppstart være og desto raskere vil den fungere.
Fem.
Rense registeret. Som du installere og fjerne programmer, er det ofte stykker igjen i registret. En god registret renere vil ikke bare fjerne disse, men også optimalisere det for bedre ytelse og kan eliminere noe feil som oppstår når maskinen startes. Det er en viktig, men ofte oversett del av programvaren vår rengjøring.

Tips og advarsler


  • Hvis du bruker en solid state harddisk, eliminere Diskdefragmentering fra programvaren vår rengjøring rutine. Solid state disker er upåvirket av det.
  • Det virkelig anbefales at du gjør dette mer enn en gang per år. Hvis for mye spyware eller for mange virus bygge opp, kan det gjøre maskinen ubrukelig.
  • forskning grundig noen registret renere før du laster den ned. Mange av dem er kjent for å være svindel.
    
    Copyright © 2011