Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du laster ned hk full system frisk programvare

Postet av : Annika Hultén

En HP full gjenoppretting av systemet er et ganske drastisk, men noen ganger uunngåelig, prosedyre som i utgangspunktet våtservietter maskinen ren og bringer den tilbake til den opprinnelige fabrikken ble levert staten. Du kan laste ned programvare for å forenkle en utvinning
en
Resort til full gjenoppretting av systemet bare som en siste utvei. . . Som med alle full gjenoppretting av system, vil denne prosedyren slette alle data fra datamaskinen. Så hvis det er en bestemt feil eller et problem, søke i HP site og det generelle nettet etter en løsning før du ty til systemgjenoppretting. Hvis du ikke kan finne en løsning på nettet, kan det være lurt å konsultere en dataekspert for en løsning. Hvis alt annet mislykkes, kan hele systemet utvinningen være ditt eneste valg.
To.
Sikkerhetskopier alle dine data og filer før du prøver en gjenoppretting. Husk, vil denne prosedyren tilbake PCen til den er fabrikkinnstilling staten.
Tre.
Pass på at du ikke har (eller ikke får tilgang) enten det interne HP full gjenoppretting programvaren allerede installert på PCen, eller HP full frisk programvare som fulgte med PCen. Hvis ingen av disse alternativene er levedyktig, kan du laste ned programvare på nettet.
Fire.
Ned registret reparere programvare fra RegCure. Se ytterligere ressurser for koblingen. RegCure programvaren analyserer og reparasjoner datamaskinens register. HP System Recovery er bare en del av det fikser og funksjoner. Andre feilrettinger inkluderer skanner for ugyldig Program snarveier, scripting feil, Internet Explorer feil, Startup Manager verktøy og mer.
Fem.
Når du klikker koblingen for nedlasting på RegCure, vil den kjøre en skanning på datamaskinen. Når du laster ned programvaren du trenger å installere det, kjøre programmet, og gi informasjon om PCen din. Så bare følger programvaren instruksjoner for HP systemgjenoppretting.

Previous:hvor å fjerne spyware programvare
Next:nothing

Copyright © 2011