Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik avinstallerer programvare windows xp / vista

Postet av : P-O Lennartsson

Jeg vet i begynnelsen, du aldri tror at du kommer til å fylle opp 500 GB harddisk, eller har for mange av de samme typer programmer flyter rundt på din PC. Vel denne artikkelen vil hjelpe deg på vei til å fjerne minne og uønskede programmer
en.
Først av alt, må du gå på Start og deretter 'Kontrollpanel'
to.

Deretter For de med XP vil det være en knapp merket "Legg til og fjern programmer. "Hvis du bruker Vista og ikke bruker klassisk modus menyer" så vil du se en knapp merket "Avinstaller et program" som ligger under kategorien Programmer.
Tre.
Når du har klikket på Legg til og fjern program /Avinstaller et program knappen, vil programmet lasten. Noen ganger denne prosessen kan ta en stund, avhengig av hvor mange programmer du har installert på datamaskinen din.
Fire.
Når programmet er ferdig legge det skal vise alle programmer du har installert på datamaskinen din . Nå kan du gå gjennom dem og finne programmene du ikke trenger lenger like utdatert, kjedelig (spill), eller ting du har multipler av som ikke er nødvendige.
Fem.
Å avinstallere dem , klikker du på et program når det er highlited du kan clikc avinstallere og avinstallere veiviseren vil hjelpe deg ut resten av veien.

Tips og advarsler


  • XP har en sortering funksjon som viser deg siste gang du brukte et program, kan dette hjelpe deg i å bestemme hvilke programmer du ikke trenger.
  • For Vista må du høyreklikke på sortering baren gå til "Mer" og sjekke "Sist brukt", og klikk OK, så vil du kunne sortere programmene avhengig av bruk.
  • Ikke slette programmer du er usikker på. Det er nok av programmer som er avgjørende for å holde datamaskinen kjører.
  • sortering Funksjonen er best når du har startet PCen fordi når du bruker et program det er ikke lagt merke til av Legg til og fjern programmer før datamaskinen startes på nytt
    
    Copyright © 2011