Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å avinstallere eller fjerne programvare på en datamaskin

Postet av : Stefan Svensson

Mange mennesker føler seg overveldet ved tanken på å gjøre noe mekanisk på sin datamaskin. Noen ganger de trenger for å avinstallere eller fjerne programvare, men vet ikke hvordan du gjør det, og føler meg litt skremt av tanken på å rote noe opp. Denne artikkelen viser deg hvordan du fjerner programvaren fra datamaskinen trygt
en
Du kan eller kan ikke vet hvorfor du har bestemt programvare på datamaskinen din. Kanskje du installerte den fra en CD, eller lastet ned et program fra en e-post eller lastet ned programvare fra Internett. Uansett hva tilfellet kan være, en eller annen grunn har du bestemt behov for å fjerne det fra datamaskinen. Det første steget med å fjerne programvare trygt fra datamaskinen din er å avgjøre hvilke programvare for å fjerne. For eksempel, hvis du ikke er en IT-profesjonell, ikke vær rask til å fjerne Windows-programmer på datamaskinen din som gjør dette kan negativt påvirke andre programmer du bruker. Men, hvis du vet du ikke bruker en nedlastet spill, porno programvare, regnskap programvare, eller andre typer programvare du vet du ikke bruker, så er du sannsynligvis trygt å fjerne det.
to.
En måte du kan fjerne programvaren fra datamaskinen din, er å få tilgang til kontrollpanelet. Hvis du bruker en Windows XP maskin, klikker du Start-menyen, og du vil se "Control Panel" oppført på høyre side. Hvis datamaskinen er eldre, må du gå til Min datamaskin og deretter finne Control Panel. Uansett, når du er i Kontrollpanel, se etter alternativet for å Legg til /fjern programmer. Når du klikker på Legg til /fjern programmer, en skjerm vises en liste over alle installerte programmer. Finn programmet, klikker du Fjern eller Endre-knappen og følg fremgangsmåten for å fjerne programvaren. Det er vanligvis svært enkelt, og du trenger bare å klikke Neste, Neste før Ferdig. Når du har fjernet programmet, starter du maskinen slik at den kommer opp fersk.
Tre.
Den andre måten å fjerne programvaren er å finne det oppført på Start-menyen. Hvis programmet har en mulighet til å avinstallere det fra dette punktet, kan du gjøre det der. Igjen trinnene er svært enkle, Neste, Neste, Fullfør, reboot.
Den viktigste delen av å fjerne programvaren, er å sørge for at programvaren er noe du vil fjerne. Når du er sikker, er resten et stykke kake! Lykke til deg!


Copyright © 2011