Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne backup-programvare fra en ekstern stasjon

Postet av : Jeanette Morales

Enkelte eksterne harddisker kommer med pre-installert programvare, for eksempel programvare for sikkerhetskopiering som er utviklet for bruk med den aktuelle eksterne harddisk. Programvaren lar vanligvis brukeren til å automatisere datamaskin backup, slik at tidsplaner til angis samt hvilke filer og mapper for å sikkerhetskopiere. Men noen av disse programmene er kostbare å bruke, kan forstyrre eksisterende programmer eller kan være erstattet av et bedre program. Fjerne denne pre-installert programvare for sikkerhetskopiering er lik fjerne en fil eller et program fra datamaskinens harddisk.

Du trenger:
Ekstern harddisk
. USB-tilkobling.
Computer.


en.
Koble til strømforsyningen for den eksterne harddisken (hvis den har det), og koble den eksterne harddisken inn i en ledig USB-port på datamaskinen . I løpet av noen sekunder skal du se den eksterne harddisken vises som en ny stasjon på skrivebordet på datamaskinen.
To.
Dobbeltklikk på den eksterne harddisken ikon, som vil åpne opp stasjonen mapper og filer. Hvis et backup program er installert på stasjonen, finn mappen med programmet på stasjonen. Den beste måten å raskt finne programvare for sikkerhetskopiering på den eksterne harddisken, er å bruke datamaskinens søkealternativ innen den eksterne stasjonen. Søketekstboksen bør være plassert til høyre eller venstre for mappene som du søker. Skriv inn "backup software" og trykk "Søk".
Tre.
Bla resultatene som kommer opp i søk og finne en "Uninstall"-filen i backup programmet. Dobbeltklikk på denne filen og følg instruksjonene på skjermen for å fjerne programvare for sikkerhetskopiering.
fire.
Klikk og dra backup programmet, og mappen til datamaskinens gjenvinning eller søppel bin, hvis du ikke kan finne en "Uninstall" fil for backup program. Du må kanskje koble den eksterne harddisken og koble den til fullføre fjerningen.

Tips og advarsler


  • Første gang du kobler til stasjonen, backup programmet kan lastes opp for å oppmuntre bruken. Ta denne tiden til å finne "Uninstall" på skjermen, hvis det er tilgjengelig, når programvare for sikkerhetskopiering starter opp.
  • Bare slette filene og mappen relatert til backup programmet. Prøver alltid å finne en "Avinstaller" før du forsøker å klippe og dra filene til papirkurven.
    
    Copyright © 2011