Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne keylogger programvare

Postet av : Jan-Olof Stoor

Keylogger programvare er programmer som ligger på en datamaskin, og loggføre hvert knappen nede, og den rekkefølgen den ble trykket. De er vanligvis brukt til å hente privat informasjon eller lese sensitive dokumenter som kan være passord-beskyttet eller ellers utilgjengelige over et nettverk. Tasteloggere er ikke virus, og de varierer i kompleksitet. Noen er enkle å oppdage og fjerne, mens andre er dypt forankret, og gjemt i datamaskinens operativsystem

Du trenger:.
Anti-Virus SoftwareWindows /Aftermarket Software (hvor gjeldende) ekstern harddisk.


en.
Åpne Internet Explorer og gå til BitDefender Online Scanner siden.
to.
Klikk på "Start Scanner "knappen for å installere ActiveX-kontrollen for online skanneren og starte skanning av datamaskinen. Du trenger ikke å endre noen av alternativene.
Tre.
Gjennom resultatene av skanningen. Hvis noen keyloggers (eller andre skadelige virus, trojanere eller malware) ble funnet, var de også sannsynligvis fjernet. Rapporten vil indikere den infiserte filen og fjerning suksess eller fiasko.
fire.
Gå til Trend Micro HouseCall siden og klikk på knappen for en gratis skanning av datamaskinen ved hjelp av "HouseCall" verktøyet. (Akkurat som å gå til legen, er det en god idé å få en ny mening og sørge for keyloggers har blitt fjernet. )
Fem.
Gå til 2-Spyware. com 's Keylogger fjerning Web siden hvis enten skanne angitt infeksjon med en keylogger. Det er fullstendig fjerning verktøy og instruksjoner for myriade av keylogger programmer.

Tips og advarsler


  • Bruk av et anti-virus program og holde den jevnlig oppdatert er en god måte å forhindre installasjon av keyloggers og annen malware. Det er også anti-spyware programmer som Spyware Doctor, Spybot og Ad-Aware SE som kan bidra til å sikre datamaskinen fra keylogger installasjon.
  • tasteloggere og andre skadelige programmer noen ganger vil installere seg selv etter fjerning. Etter å ha fulgt alle trinnene ovenfor (selv om en av skannerne indikerer vellykket fjerning), installere anti-virus og anti-spyware programvare som kan beskytte datamaskinen er viktig å holde seg fri for tasteloggere.
    
    Copyright © 2011