Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å installere gratis antivirus programvare

Postet av : Jeanette Morales

Antivirus programvare er noe som bør være på hver datamaskin som har tilgang til Internett på en daglig basis. Uten denne type beskyttelse, kan datamaskinen bli utsatt for infeksjoner som kan reduserer datamaskinens ned, holde deg fra surfer på Internett eller til og med lasting programmer. Antivirusprogrammer kjøpt i butikkene kan koste deg opp til $ 100 eller mer avhengig av programvaren du kjøper. Heldigvis er det mange forskjellige gratis antivirus programmer som enkelt kan lastes ned og installeres.
en.
Gå til CNET hjemmeside (se Ressurser).
to.
Klikk "Security Software "på venstre side av siden. En ny side åpnes.
Tre.
Velg "Antivirus Software" på la side av denne siden. Du vil da bli tatt til CNET's antivirusprogrammer siden.
Fire.
Velg "Free" under "Lisens Type"
fem.
Klikk på "Sorter etter" drop-boksen i den grønne linjen øverst på siden. Velg en av mulighetene, slik som "Editors 'Rating" eller "Nedlastinger Sist uke. " Dette alternativet vil avgjøre hvordan programmene er oppført.
6.
Velg en av lenkene for å komme til nedlastingssiden for at antivirus programmet.
7.

Klikk "Download Now" linken som ligger øverst på websiden for det aktuelle antivirus program. Når du gjør, en boks åpnes. Velg en mappe på datamaskinen (for eksempel på skrivebordet) der oppsettet for at antivirus programmet vil bli lagret. Klikk "Save" og installasjonen for at antivirus programmet vil bli lastet ned.
8.
Åpne installasjonsprogrammet. Følg instruksjonene som vises på dataskjermen, og gratis antivirus programvaren vil være fullt installert på datamaskinen din.

Tips og advarsler


  • CNET tilbyr brukeren og redaksjonelle vurderinger for de fleste av sikkerhetsprogramvare som er oppført på nettstedet. Les over denne informasjonen som en måte å sikre at du installerer riktig gratis antivirusprogram for dine behov.
    
    Copyright © 2011