Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fortelle eksternt at McAfee antivirus-programvare kjører

Postet av : Camilla Näslund

For administratorer som får tilgang til en eller flere av sine tildelte datamaskinene eksternt, er det viktig å vite om McAfee og andre anti-virus programmer som kjører. Flere virus fjerning programmer aktiveres på samme tid kan komme i konflikt med hverandre og gjøre dem ineffektive. I tillegg fjerner enhver tvil om hvilke programmer som er "live" reduserer gjettingen og øker Internett-sikkerhet innsats. Alltid være i vet, og forsikre deg om at innstillingene pinne

Setup Remote Desktop Connection fra den lokale datamaskinen


en.
Åpne "Control Panel" fra Start-menyen og velg "Ytelse og Vedlikehold "kategorien. (Merk: Du må være administrator eller ha administrator rettigheter og sette opp Remote Desktop Connection fra den lokale datamaskinen først Du vil da kunne sjekke eksternt for å se om McAfee Antivirus programvaren kjører fra et annet sted. . )

2.
Velg "System" Control Panel ikonet.
tre.
Gå til "Remote"-fanen og kryss av "Tillat brukere å koble til eksternt denne datamaskinen", og trykk deretter på "Select Remote Users" knappen.
fire.
Som medlem av den administrative gruppen, kan du allerede har remote desktop privilegier. Hvis datamaskinen navn eller administrator navnet ikke er oppført, følger du instruksjonene for å "Legg til" navnet ditt eller få tilgang til kontrollpanelet ved å velge "User Accounts" i denne dialogboksen. Når du har bekreftet at du har ekstern tilgang, gå på neste avsnitt nedenfor.

Hvordan vet Remotely Det McAfee Antivirus programvaren kjører


en.
Åpne "Control Panel" fra Start-menyen og velg "Ytelse og vedlikehold" kategori .
to.
Velg "Administrative Tools" Control Panel ikonet.
tre.
Dobbeltklikk på "Computer Management. "

fire.
Velg "Tjenester og programmer" og deretter "tjenester. "
fem.
Gå til "Standard fanen" til høyre for dialogboksen og finn McAfee-programvare. Vis status i Oppstart Type-kolonnen.
6.
Endre status om nødvendig ved å klikke på ordene "Deaktivert", "Automatic" eller "Manuell" i Oppstartstype kolonnen for å få opp drop-down menyen. Klikk "OK" for å avslutte.

Tips og advarsler


  • I tillegg til å følge trinnene indikert ovenfor, holde seg oppdatert om hvilke anti-virus programmer er installert på datamaskin. Sjekk din liste over programmer, månedlig eller minst hvert kvartal. For å gjøre dette velger du "Control Panel" og deretter velge "Legg til eller fjern programmer. "
  • ikke gjette på det. Vær forsiktig så du ikke uforvarende" Disable "en anti-virus program som du ønsker å kjøre. Det er god praksis å ha en form for virus fjerning av programvare på plass.
    
    Copyright © 2011