Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bli kvitt malware programvare

Postet av : Annika Hultén

Malware kan referere til mange typer programmer, fra ufarlige men irriterende programmer som oversvømmer deg med pop-up-annonser for å virkelig skadelig programvare som kan stjele din personlige informasjon og gi det i hendene på tyver. I begge tilfeller, gjør malware deg og din datamaskin systemet sårbart og detracts fra brukeropplevelsen. Mens den beste måten å håndtere malware er å etablere et sterkt forsvar med avansert antimalware programvare, kan du også ta affære mot malware som allerede har infisert datamaskinen.
en
Åpne alle antivirus, antispionvare-eller antimalware programmer du har installert på datamaskinen,. . om mulig. Last ned de nyeste sett av oppdateringer og definisjoner for hvert program. Start datamaskinen på nytt etter behov for noen av disse oppdateringene for å bli komplett.
To.
Kjør en full scan med hvert program du har åpnet i forrige trinn. Vent til alle de skanner å fullføre, og karantene alle filer som ble oppdaget under skanning. Hvis ingen skadelige filer ble funnet, eller om alle skadelige filer var vellykket i karantene, kan det være slutten av malware problem. Hvis problemene vedvarer, kan det være at sikkerheten programmene er rett og slett ikke klarer å identifisere malware.
Tre.
Naviger til Windows Live OneCare sikkerhetsskanning siden i Internet Explorer (se Ressurser). Klikk scan knappen og vent til skanningen er fullført. Hvis noen blir funnet malware, følg instruksjonene på skjermen for å fjerne det. En link til denne siden finner du i arkivet.
fire.
Kjør Windows Update ved å velge Windows Update fra start-menyen eller ved å navigere til de andre koblingen i avsnittet. Oppdatere Windows vil også oppdatere din versjon av Microsofts Malicious Software Removal Tool. Dette verktøyet vil be deg med valgene når malware oppdages.
Fem.
Oppgrader til antivirus, antispyware og antimalware programvare som har mottatt sterke karakterer og vurderinger fra brukere og tech kritikere. For å finne ut hva disse programmene er, bruke litt tid på å søke ulike programvare og teknologi blogger og blader (se Ressurser). Ulike kritikere vil ha forskjellige meninger om funksjoner og effektivitet, men ved å konsultere et bredt spekter av meninger, vil du raskt kunne begrense alternativene ned til to eller tre beste.
6.

vurdere mer drastiske tiltak hvis alle disse trinnene ikke fjerne malware på systemet ditt. Det beste å gjøre herfra er å enten ta med datamaskinen til en reparasjon spesialist hvis du ikke er veldig computer-savvy, eller for å sikkerhetskopiere data og helt reformatere harddisken hvis du er sikker på at du vet hva du gjør.

Tips og advarsler


  • Enkelte typer malware kan avsløre passordene dine eller økonomiske data som er lagret på datamaskinen din. Hvis du mistenker at datamaskinen har vært mål for malware av denne typen, endre kontoen passord og varsle kontoen innehavere av mulige misligheter.
    
    Copyright © 2011