Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du fjerner et virus uten å bruke antivirusprogramvare

Postet av : Charlotte Wannberg

Like farlig som et virus er til datamaskinen, sletter den selv kan bli enda mer farlig. Fjerne et virus uten hjelp av antivirus-programvare er mulig, men risikabelt. Det bør bare gjøres av noen som kan gjenkjenne hvilke filer som er nødvendig for datamaskinen og som er en del av viruset. Du må slette alle filer og registernøkler assosiert med virus å bli kvitt det. Du kan ikke være i stand til å slette noen av dem uten å endre dem. Datamaskinens Command Prompt kan hjelpe deg å gjøre denne oppgaven.
en.
Gå til "Kjør"-kommandoen i "Start"-menyen og skriv inn "cmd" i tekstboksen. Dette bringer opp ledeteksten i et DOS vindu.
To.
Slå Ledetekst til stasjonen infisert med virus ved å skrive inn det (stasjonsbokstav etterfulgt av et kolon). Skriv "attrib-s-h *. * /s /d" og trykker "Enter" når du blir bedt om er å lese riktig stasjon.
tre.
Ta opp stasjonen innholdet katalogen ved å taste inn "dir" kommandoen. Se etter noe. Exe filer som er mistenkelige. Alt akkompagnert av en eller INF-DLL-fil er et stort rødt flagg
4
Gi nytt navn til filene som aktiverer viruset -. . . . De som er festet til exe-filen. . Skriv inn "Endre navn" etterfulgt av det fullstendige filnavnet etterfulgt av noen harmløse navn du oppretter. Du kan nå tilgang til stasjonen uten å aktivere viruset.
Fem.
Gå til stasjonen mappen der alle virus filene ligger. De er vanligvis innenfor "Program Files"-mappen. Slett hver enkelt av dem og rydde papirkurven.
6.
Åpne Registerredigering ved å skrive "regedit" i Run-vinduet. Søk etter virusets registernøkler, som ofte er i mappene med "HKEY" i navnet. Slett alle registernøkler assosiert med viruset.
7.
Start systemet når alle viruset filer og tastene er fjernet.

Tips og advarsler


  • Lag en sikkerhetskopi av registeret og lagre alle viktige data til en disk eller ekstern harddisk før du endrer noe i registret. Slette på feil tast kan alvorlig skade datamaskinen.
    
    Copyright © 2011